A norvég Kollektivet kutatócsoport felfedte a dubstep igazi eredetét, mellyel minden eddigi lexik&aacu" />
#
Kiderült a dubstep igazai eredete

Kiderült a dubstep igazai eredete

A norvég Kollektivet kutatócsoport felfedte a  dubstep igazi eredetét, mellyel minden eddigi lexikális anyagot felülírtak a stílussal kapcsolatban.

A film mély és tudományos pontossággal járt utána, hogy honnan is eredhet a mai divatos "visítós" dubstep zenék hangzásvilága és egy-egy hangja. A "Kollektivet" egyébként egy humoros műsor a norvég TV2-es csatornán.

Témáikat elsősorban a humor széles skálájú használatával dolgozzák fel, legyen szó akár fekete vagy angol humorról, de a morbidságtól sem riadnak vissza. A roppant eredeti, humoros és nem mellékesen igen sikeres műsor hétről-hétre szalad neki egy-egy kifigurázandó témának. Nagy kár, hogy az ilyen eredeti programokra a magyar kereskedelmi csatornákon nincs igény, így a szarkazmus hódolóinak maradnak a kisebb TV-ken futó amerikai sorozatok.

Ha valakit tényleg érdekel a dubstep eredete és még nem találkozott semmilyen leírással, akkor itt egy "wiki"-s cikkely, melyben kicsit felületesen ugyan, de az alapokról olvashatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Dubstep

Forrás:Beats.hu

tibiole 2012.10.30 00:00