Fantasztikus sztárparádéval mutatkozik be Magyarorszá" />
#
UNIQUE Fesztivál 2012

UNIQUE Fesztivál 2012

Egyedülálló fesztivál. Egyedülálló helyszín. Egyedülálló élmény.




Augusztus 23-25 között a Budavári Palotában először rendezzük meg a Unique Fesztivált, melynek keretében a 80-as, 90-es évek és napjaink hazai és külföldi sztárjai lépnek fel. Szebb díszletet tervezni sem lehetett volna az eseményhez, a Budavári Palota különleges atmoszférája, lenyűgöző látványa teremti meg a fesztivál utánozhatatlan hangulatát.

Budavári Palota



A központi helyszín a Hunyadi udvar, ahol a koncertélmények mellett finom ételek és italok gazdag választéka várja a vendégeket. A koncerteknek két helyszín, a városra panorámás kilátással szolgáló – a fesztivál ideje alatt Unique Teraszra keresztelt – Savoyai Terasz, valamint a Unique Aréna (Oroszlános udvar) ad otthont.

UNIQUE Arena - Oroszlános Udvar


A fesztivál különlegessége, hogy a különböző helyszínek különböző napijeggyel látogathatók, így a koncertek megválasztásával magad állíthatod össze saját fesztiválprogramod. A színvonalas szórakozást és a páratlan fesztiválélményt ráadásul elérhető áron kínáljuk Neked! Vásárold meg minél előbb az Arénába, vagy Teraszra szóló napijegyed, így még kedvezőbb áron láthatod kedvenceidet!


A Unique Fesztivál nyitónapján, csütörtökön, igazi sztárparádé várható, a nyolcvanas évek rock és pop legendái lépnek színpadra. A Unique Terasz első fellépője a magyar rockzene történetének egyik legmeghatározóbb együttese, a Piramis, amelyet a nyolcvanas évek karcos hangú rockdívája, Bonnie Tyler követ. A másik helyszín, a Unique Aréna programját az elmúlt évtizedek egyik sztárcsapata, a Neoton Família élő koncerte nyitja meg és ez még csak a kezdet! Ezen az estén a nyolcvanas évek egyik szexszimbóluma, a brit énekesnő, Kim Wilde, majd a többszörös platinalemezes, Brit Award díjas Rick Astley ad fergeteges élő koncertet! Az Aréna programját csütörtök este a Disco ABC sztárdiszkósainak (Arató, B.Tóth és Cintula) retro bulija zárja.


Augusztus 24-én, pénteken a legsikeresebb német együttes, a 25 millió lemezt eladott Scooter lesz a Unique Terasz sztárfellépője. Előttük azonban két magyar sztárcsapat, az Anima Sound System és a Neo lép fel. Aki ezen a napon a Unique Arénába vált jegyet, részese lehet három fantasztikus előadó koncertjének. Bemutatkozik az év hazai felfedezettje, Julia Carpenter, akit napjaink nemzetközi sztárjai, a Grammy-díjra jelölt Paul Van Dyk és a holland Fedde Le Grand követnek.


Augusztus 25-én, szombaton, a Unique Teraszon a We Love the 90’s est keretében a fergeteges hangulatról a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar együttesei, a Happy Gang, az UFO, az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals és a Kozmix gondoskodnak. Őket a világhírű svájci popsztár, a több slágerlista-vezető dalt magáénak tudható DJ Bobo élő koncertje követ. A fesztivál másik helyszínén, a Unique Arénában ezen a napon olyan nemzetközi sztárok váltják egymást, mint a zenei innovátor, Laidback Luke, valamint az ausztrál Pendulum DJ Set and Verse. Mindkét formáció számos európai és amerikai zenei fesztivál vezető fellépője, akik végre a magyar közönséget is elvarázsolják!



A fesztiválok közül Magyarországon elsőként és egyedülálló módon a Unique szervezői kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást. A fesztivál megálmodói tárgyi eszközökkel támogatja a Szent Imre Kórház Szülészeti, Nőgyógyászati és Csecsemőosztályának fejlesztését, így minden jegyvásárló elmondhatja: segítő kezet nyújt a rászorulóknak.



További Info:
www.uniquefestival.hu
www.facebook.com/UniqueFestivalBudapest


NYERJ JEGYET AZ UNIQUE FESZTVÁLRA!

Regisztrálj, hívd meg 20 barátodat és nyerj jegyet bármelyik napra!!

Regisztrációhoz kattintsd IDE.

Adee 2012.06.27 00:00