Beújított a nyárra a RiseFM, Magyaroszág legkedveltebb dance rádiója. A már meglévő 4 tag / " />
#
Új taggal bővült a RiseFM Csapata

Új taggal bővült a RiseFM Csapata

Új DJ a RiseFM rádiónál!

 

Magyarország legkedveltebb dance rádiója, a RiseFM fokozottan figyel a zenei élet változásaira, újdonságaira, képviselőire.

2010-ben alakult a NiteForce, a RiseFM saját DJ csapata, melynek jeles képviselői: Andro (Az Év DJ-je 2011), Nikola (DJ MAG Top100 - 149th), Roberto és Davis. A fiúk rendkívül sikeresen szerepelnek a legismertebb hazai klubokban, de megmutatták már tehetségüket a Miami Winter Music konferencián, Marokkóban, a New York-i Pachában és Ibizán is. Más-más zenei stílust képviselnek, de pont ezáltal egészítik ki egymást, ha együtt zenélnek, verhetetlenek!

Azonban most nem a NiteForce lemezlovasokról írunk, hanem arról, hogy a RiseFM bővíti DJ csapatát, s egy újabb tagnak ad kiugrási lehetőséget.

A rádió managementje szerint ez nem egyedülálló alkalom, terveik között szerepel újabb-és újabb tehetségek felkutatása és szerződtetése. Az válik érdekessé számukra, akiben van ‘mersz’ kilógni a sorból, s kimondottan olyan DJ-ket keresnek, akik nyitnak az új hangzások felé.

 

Így lett a RiseFM ötödik DJ-je:

 

Metha

 


Metha Magyarország egyik legaktívabb underground DJ-je sokadik éve a legrangosabb hazai fesztiválok állandó fellépője. Számos klub-estet szervez (pl. Be-Massive, No Disco), s bár régóta van a szakmában, nevét kevesen ismerték eddig. A tech-funk stílus egyedülálló képviselője, s mostantól minden pénteken hallható lesz mixe a RiseFM NiteRise műsorában 21.00-22.00-ig.

 

Sokat fogunk hallani még Róla…

 

www.methadj.com

www.myspace.com/methadj
https://www.beatport.com/chart/march-top-10/51932

 

Mixek:

https://soundcloud.com/metha

https://www.mixcloud.com/Metha/

https://soundcloud.com/breakbeat-massive

 

Videók:

" target="_blank" rel="nofollow">

" target="_blank" rel="nofollow">

https://www.youtube.com/user/Methamorphozis

 

Kíváncsian várjuk a folytatást!

Adee 2012.06.26 00:00