Új szórakozóhely nyílik a bezárt Coke Club helyén Siófokon, Beach Club néven. Az önko" />
#
Coke Club helyett Beach Club!

Coke Club helyett Beach Club!Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyílik nyári szórakoztató központ Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén, amelynek végleges bezárásáról egy hónapja döntött egy bírósági ítélet miatt a működtető.
A szórakozóhely szervezői hasonló, fiatalos és igényes programokkal készülnek a szezonra.

Biztosan értesültetek róla, hogy sajnos a Coke Club bezárja kapuit, 15 év után nem nyit ki többé. A Fonyódi Bíróság egy hónappal ezelőtti ítélete szerint este 9 órakor abba kellett volna hagyni a szórakozóhelyen a zenélést, 11 órára pedig a vendégeknek is el kellett volna hagyniuk a helyszínt. A Coke Club szervezői ilyen feltételek mellett viszont nem vállalták a szezont.

Mindenki sajnálattal fogadta a hírt, a város strandüzemeltető cége azonban gyorsan zártkörű pályázatot írt ki a létesítmény működtetésére. Csupán két érvényes pályázat érkezett be, ezek közül a Beach Club Konzurcium lett a nyertes. A szervezet tagjai: Balaton Tourism Kft., Sió-Torony Kft., illetve a Rise Fm-et működtető DJ Promotion. Mivel a bírósági ítélet nem a területre, hanem a Coke Club-ra vonatkozott, így júniustól éjfélig szolgáltathatnak zenét a Nagystrandon.

Az üggyel kapcsolatban a Coke Club facebook oldalán olvasható: „Többen érdeklődtetek, ezért ismét megerősítjük, a hír továbbra is igaz: a Coke Club nem nyit ki többé Siófokon. A klub területén megvalósuló új projektekhez nincs közünk. A jövő héten elhagyjuk a helyszínt, végleg elköltözünk. Hogy mit hoz a jövő számunkra, még nem tudjuk, de ahogyan ígértük, mindennap azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb beszámolhassunk nektek a legújabb ötletünkről.”

A Sió-Torony Kft. a következő választ adta: „Köszönjük érdeklődését, de még nem áll módunkban nyilatkozni! Most folynak még a tárgyalások, előre nem tudunk sajnos semmit mondani! Amint lehetőségünk lesz rá, és biztos válaszokat tudunk a kérdéseire, készséggel állunk rendelkezésére!”

Viszont Lalátka Olga, a RiseFM Hungary és a Beach Club Siófok programigazgatója kicsit bővebben részletezte a kérdéses pontokat.
Kiemelte, hogy az események ellenére mindenképp pozitív, hogy a siófoki nagystrand idén is kinyitja kapuit a fiatalok előtt. „Azok számára, akik az elmúlt években Balaton fővárosát választották nyaralásuk céljául, nem okozunk csalódást, sőt!”

A Beach Club Konzorcium születéséről a következőket mesélte: „Rendkívül gyorsan kellett reagálni a kialakult helyzetre. A Beach Club Konzorcium tagjai több éves siófoki vendéglátós tapasztalattal rendelkező üzletemberek, valamint az első balatoni dance rádió, a RiseFM vezetősége.”
Az első programokat július elejére tervezik: „számos koncert várható, megannyi DJ bukkan fel a tervezett line up-ban, a sokak által várt NiteRise csak itt lesz megtartva a nyár folyamán, lesznek kulturális estek, sportesemények és számos olyan meglepetés, amiről még nem szeretném lerántani a leplet. Napközben pedig az igazi “beach” hangulatot varázsolunk a siófoki nagystrandra.” – tudtuk meg Lalátka Olgától.
A pontos nyitva tartásról kiderült: „Éjfélig a szabad ég alatt, a homokos parton lesznek megtartva a nagyobb bulik, koncertek betartva az önkormányzati rendeletben szabályozott zajterhelésre vonatkozó előírásokat. Éjfél után pedig folytatódhat a party a Beach Club félig zárt épületében, valamint annak teraszán. Ezen túl több olyan rendezvény kerül majd megrendezésre, mely hajnalig tart.”
Az új szórakozóhely elsődleges célja: „az idelátogatók jól érezzék magukat, hogy igazán emlékezetes legyen a nyaralásuk, hogy kikapcsolódjanak, hogy bulizzanak, hogy minőségi koncerteket hallgassanak. Semmiképp sem emelünk árakat a tavalyi belépőkhöz képest. Sőt, tekintettel a nehéz gazdasági helyzetre, sok esetben alább megyünk azoknak. A nappali programok pedig továbbra is ingyenesek maradnak.”
Összegzésképpen a programigazgató hozzátette: „Szeretnénk Mindenkit megnyugtatni, a Beach Club továbbra is a fiataloké, s továbbra is a rendezvényközponttól megszokott színvonalat hozza majd!”

Ezek szerint tehát nem kell félnünk, hogy a Balaton fővárosában unatkoznánk a nyáron. A gyors intézkedéseknek köszönhetően folytatódnak a színes programok! A strandolás és bulizás továbbra is garantálva!

Update!!

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!
Szeretnél a BeachClub csapatába tartozni? Készen állsz egy igazán pörgős nyárra? Küldd el fényképes CV-det ide legkésőbb június 12-ig: info@beachclubsiofok.hu


Adee 2012.06.05 00:00