Everland 2012 Fesztivál a Vidámparkban. Az idei nyári szezon első húzós rende" />
#
Everland 2012 Fesztivál a Vidámparkban

Everland 2012 Fesztivál a Vidámparkban

Az EVERLAND 2012 az idei nyári szezon első húzós rendezvényének számít, melyet a Budapesti Vidámparkban rendeznek meg május 26-án. Három stage-en, három zenei stílus, 3 külföldi és 17 magyar fellépővel, valamint 4 őrületes éjszakai játékkal.

 

NIGHTSHIFT STAGE:

Az osztrák Disaszt és Body & Soul srácok már  minden bizonnyal beírták magukat a drum&bass történelemkönyvekbe. Disaszt nevét olyan kollabok és munkák fémjelzik, mint Mc Coppa-val és Shimonnal készített, a BBC Radio 1-on is rongyosra játszott "Rumours", vagy a Magyar dnb legenda Chris.Su-val közösen komponált "Transference". A Body & Soul srácok pedig a szinte világsztároknak számító Camo & Krooked duóval alkotott dnb kvartett alkotásain keresztül indultak el világhodító útjukra. Ilyen volt a "Change The Course" vagy a "The Reward" mely a közkedvelt VIPER Records-nál jelent meg tavaly. Valamint velük jön az ugyancsak osztrák Mc Daxta is.

 

A Magyar képviselet sem a visszafogottságról híres. FIREDOG a Magyar bass szcéna egyik kiemelkedő tehetsége. Olyan rendezvényeken számít rezidensnek mint az Otherside vagy a Cooperation. Saját szerzeménye már futott a BBC Radio 1-on és kiadványai sorra toplistára kerülnek. Klay a wobble dnb világ üstökösének számít. Zenéit olyan nevek játszották ugyancsak a BBC Radio 1-on, mint Bailey vagy Crissy Criss és ő is számos toplistás eredménnyel büszkélkedhet. Gyurex igazi fesztivál DJ és Drop The Cheese nevű formációja egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Végül, de nem utolsó sorban fellép még Sergio a FILTH FM rezidense, és Adam Ajkay a Thrasher rendezvények állandó DJ-je.

 

https://soundcloud.com/firedogs-music/firedog-without-fucking-2

 

FERRIS WHEEL STAGE:

A Ferris Wheel Stage egyik világhírű Magyar fellépője a Muzzaik duó, akik hónapról hónapra jelentetik meg jobbnál jobb zenéiket, melyeket a legnagyobb elektronikus zenei rádiók és DJ-k játszanak világszerte. Emellett járják a világot egész évben, most nyáron például két alkalommal is játszanak a legendás ibizai Space klubban. Az este másik leader neve Revolution, aki olyan helyek rezidense volt mint a Pink Club, a Café Del Rio, vagy a siófoki Palace. Tapasztalata és stílusa már biztosíték a felhőtlen hangulatra. Továbbá fellépnek még éjszaka a Like Club rezidensének mondható Beatsilent & Adam P páros, valamint Adriano, Teenagiecrime, Razziabros és a Minimallife.

https://soundcloud.com/muzzaik/muzzaik-live-mix-2012-maj

 

DREAMFOREST STAGE:

A Dreamforest stage-en pedig a goa zenéké less a főszerep Hruscsov, Jirzij, Paya és Martz prezentálásában.

 

EVERLAND 2012 promo videó:

 

 

 

Az élvezetek fokozása érdekében a legközkedveltebb és legdurvább játékokat biztosítják nektek a szervezők:  
 
TOP SPIN --- A Top Spin alól egy szökőkút lő fel vízsugarakat, miközben az utasok az orsóként meg-meg pördülő, többször átforduló gondolán egymás mellett ülve nevethetnek vagy éppen sírhatnak. Magassága 18 méter, egyszerre 40 utast tud szállítani. 
 
" target="_blank" rel="nofollow">" target="_blank" rel="nofollow">
 
T-REX --- 15 méter magas, dinoszaurusz fejű T-Rex szédítő pörgő - forgása extrém élményt nyújt minden látogatónak. A hatalmas, kétkarú, egyedi kivitelezésű T-Rex-el egyszerre 32 ember élvezheti az extrém gyors forgás élményét. A játék látványos dekorációja, hang és fényhatásai, illetve a gondolák kiszámíthatatlan mozgása szemkápráztató látványban részesítik a Vidámparkba látogatókat. 
 
" target="_blank" rel="nofollow">
 
FLYING CIRCUS --- Nálunk megtalálható az első osztályú izgalmakat ígérő szórakoztató utazás a Flying Circus. Gyönyörű fényeivel, jellegzetes mozgásával feledhetetlen élményt nyújt éjjel és nappal. Az utas a gondolában ülve fergeteges három dimenziós forgómozgásnak van kitéve. 
 
" target="_blank" rel="nofollow">
 
BREAK DANCE --- A Park egyik legnépszerűbb játéka. Aki felül a Break Dance-re, kizárt, hogy ne érezzen rá a zene ritmusára. A kiszámíthatatlanul pörgő gondolák mozgása miatt igazi bulizós játék. Centripetális erő: 1,5 G, menetideje 3 perc. 
 
" target="_blank" rel="nofollow">

 
A játékokat a rendezvény karszallagjával díjmentesen vehetitek igénybe!  
 
Azért, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapjátok, még az éjszakai vidámparknál is olcsóbban biztosítják a bejutást.

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/394230877288327/

 

Adee 2012.05.21 00:00