Épphogy elhagyta a magyar légteret Dimitri Vegas & Like Mike a RiseFM már egy újabb buli alapjait rakta le. Ez a 2" />
#
Palace Opening Party & RiseFM Weekend

Palace Opening Party & RiseFM Weekend


A Palace Beach Club bemutatja:

 

Grand Opening RiseFM Weekend

2012. május 26-27.

 

Norman Doray, Thomas Gold, Andro, Nikola, Davis, Roberto, Muzzaik, Toto Jr, Muzikfabrik, Luxy, Franky, Thread, Tommyboy, Lauer, Crazibiza, Steve van L, Ernest-C

 

SPECIAL PERFORMANCE BY KRYOMAN

 

 

RiseFM Weekenddel  indítja a nyári szezont idén is a Palace Beach Club, Siófok legnagyobb partihelyszíne.

Minden együtt lesz a csúcshangulathoz és a kifogástalan bulizáshoz két teljes éjszakán át:

-          két világsztár, NORMAN DORAY és THOMAS GOLD

-          a RiseFM DJ-k, azaz: ANDRO, NIKOLA, DAVIS és ROBERTO

-          a house legkiválóbb hazai mesterei: TOMMYBOY, a CRAZIBIZA, a MUZZAIK, SONEEC, LAUER és még sokan mások...

A helyszínen pazarul átalakított táncterek, új medence, pálmafák mellett a nélkülözhetetlen gyönyörű táncoslányok és Miamit meghazudtoló beach hangulat, ahol már 17.00 órától melegíthetsz a legnagyobb klubzenékre...

 

 

1.       NAP - MÁJUS 26. SZOMBAT – NORMAN DORAY

 

A "párizsi" house mester első ízben bárok lemezjátszói mögött építgette karrierjét, majd klubrezidensként az átütő sikert és hírnevet  a híres párizsi Queen Club hozta meg számára. 2005-ben megjelent első kiadványa, a Pierre de La Touche-val és Arno Cost-al közösen készített The Freshmakers’, majd leszerződött a Serial Recordshoz. Tehetségének köszönhetően az elektronikus zene legismertebb kiadói figyeltek fel rá, s szerződteték a közös munkára pl: Steve Angello kiadója a Size Records, Axwell kiadója az Axtone, a Strictly Rhythm,  a Warner Music, vagy a legendás amerikai Atlantic Records.  Tehetségének köszönhetően kizárólag a szcéna legnagyobb neveivel (pl. Avicii, David Guetta, Laidback Luke, Dirty South, Arno Cost, Tony Braxton) dolgozott együtt trásszerzőként és készített remixeket. 2011-ben a bombaként robbanó "Kalifornia" című nyári himnuszának köszönhetően hatalmas elismerést zsebelt be, 2012-ben pedig már három nagysikerű megjelenést tudhat magáénak: Norman Doray vs Tawiah - Breakaway, Kaskade & Skrillex - Lick It (Norman Doray Remix), Norman Doray Leo

Norman jelenleg a legfoglakozatottab lemezlovasok közé tartozik. Fellépett már a világ legnagyobb fesztiváljain: ULTRA Music Festival (USA), Tomorrowland (Belgium), Midwest (United Kingdom), Sunburn (India), Creamfields UK stb. Valamint a világ leghíresebb klubbjaiban zenélt: MOS (London), Green Valley (Brazil), Pacha (Ibiza) LIV (Miami), XS (Las Vegas) Playhouse (Los Angeles) Ageha (Tokyo), Zouk (Singapore) – és most a siófoki Palace közönségének mutatja meg, milyen is az igényes house zene.

 

 

Ezen az estén a RiseFM három rezidense, Nikola, Davis és Roberto játszik a klubban, míg a Gardenben az első éjszakát a Crazibiza, Tommyboy, Lauer, Toto Jr és Steve van L vezényletével riszálhatja végig a nagyérdemű.

 

 

2.       NAP - MÁJUS 27. VASÁRNAP – THOMAS GOLD

 

 

A második éjszakán a berlini tech house fengyereke, THOMAS GOLD áll a lemezjátszók mögé. Mark Knight látta meg elsőként benne a zenei géniuszt, és egy tripla single-vel útjára is bocsátotta a karrierjét. A Marsch Marsch, a Button és a Work That / Kananga várakozáson felül teljesített: tarolt mind, amikor egy buliban feltették, később Alex Kenjivel kooperálva hozta össze a What's Up-ot, majd berobbant az AGORa, Steve Angelo labelénél, a Size-nál. Lábai előtt hever a fél világ Las Vegastól Ibizáig…  Bár érdemes szólni Thomas Gold két legnagyobb jelenkori eredményéről, két remixről: Lady Gaga Judas-áról, valamint Adele Set Fire To The Rain-jéről, amit milliók (nem tévedés: milliók!) láttak a YouTube-on.

Legújabb eresztésként Axwell Axtone labelénél debütált a Sing2Me EP-vel. Belegondolni is meredek, mit fog művelni a tánctéren állókkal a Palace Beach Club szezonnyitóján!

 

A germán tech house fenegyereke mellett a klubban a RiseFM-et Nikola és Andro képviseli, míg a Garden pazar tánctereit a Muzzaik, Toto Jr, Steve van L, valamint Muzikfabrik és Thread legrázósabb house korongjai töltik meg zenei tartalommal.

 


Pihenjetek rá, mert a hónap utolsó hétvégéjén nem lesz megállás!

 

Belépők:

- Elővételben:

1 napos: 2400 Ft

2 napos: 3500 Ft

VIP 1 napos: 5000 Ft

VIP 2 napos: 10 000 Ft

 

- Helyszínen:

1 napos: 2900 Ft

2 napos: 4500 Ft

VIP 1 napos: 6000 Ft

VIP 2 napos: 10 000 Ft

 
Nyerj páros kombinált (mindkét napra érvényes) jegyet a Music4You Facebook oldalán!

Jegyek elővételben a Ticket Express jegyirodáiban, valamint a Palace Cafeban, a Palace Beach Barban és a Symbol Budapestben kaphatók.

 

Kedvezményes szállás infó: 06 30 652 2776   - 3500/ fő/ éj

 

www.palace.hu

www.risefm.hu

www.facebook.com/risefmofficial
www.facebook.com/music4youhu

Adee 2012.05.16 00:00