2012-ben nyolcadik alkalommal rend" />
#
Justice és Skrillex is fellépp az idei Urban Art Forms-on!

Justice és Skrillex is fellépp az idei Urban Art Forms-on!

2012-ben nyolcadik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját, az Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festivalt, és egy valamit már most is elárulhatunk nektek: idén is sok újdonság vár mindenkit.

urban art forms 2012Izgalmas új előadók mellett és az agyonhype-olt sztárokon kívül az elektronikus zene régi motorosait is megtaláljuk. Most tehát már biztosan állíthatjuk, hogy az Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festival lesz A BULI 2012-ben. Lássuk a részleteket, kapaszkodjatok!

Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festival 2012-03-25 

2012. július 5., csütörtöktől szombatig, 2012. július 7-ig a Schwarzlsee Szabadidőcentrumban Unterpremstätten / Grazban

A LINE-UP

A nemzetközi szcéna nagyjai most is összegyűlnek az Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festivalon július 5. és 7. között a Graz melletti Schwarzlsee tónál. Gondoskodni fognak arról, hogy az Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festival rászolgáljon az „Európa vezető audiovizuális elektronikus zenei fesztiválja" jelzőre és az elektronikus zenei fesztiválok élmezőnyébe sorolja magát. Erről többek között a francia Justice nagyágyúi gondoskodnak, akik élő műsorukban biztosan eksztázisba ejtik a tömeget. Ezen kívül ott lesz a 6-szoros Grammy-díj jelölt, Skrillex, akinek a szettjére minden táncos láb mozgásba lendül. A fellépők listája még korántsem teljes:

Justice Live, Skrillex Live, Noisia, Fritz Kalkbrenner Live, Pendulum DJ Set, Moonbootica, Stephan Bodzin, Turntablerocker, Roni Size, Oliver Koletzki, Umek, Dub Fx, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Dumme Jungs, 16Bit és még sokan mások...

Ezen kívül a brit Hospital Records művészeit látja vendégül a Drum'n'Bass-színpad az Tracks URBAN ART FORMS Festivalon:

Coma & Krooked DJ Set feat. Ayah Marara and Mc Youthstar, High Contrast presents „The agony & the ecstasy" feat. Selah Corbin and Dynamite Mc, Netsky, Loadstar, Shockone, Grafix és Fred V.

A HELYSZÍN

A tavalyi Arena Nova Playgroundsban tett kirándulás után az UAF ezúttal Ausztria legnagyobb tartományába, a Schwarzlsee tó partjára, amit úgy is neveznek, hogy a „Graziak tengere", teszi át székhelyét. A Schwarzl Szabadidőcentrum gigantikus méretű területe közvetlenül a vízparton nem csak tökéletes infrastruktúrát, hanem ugyanakkor jó kapcsolatot és elérhetőséget is biztosít. Mindössze 7 kilométerre délen található a stájer tartomány fővárosától, Graztól, valamint 3 km távolságra Graz-Thalerhof repülőtértől, a terület ráadásul saját lehajtóval rendelkezik az A9-es autópályáról. Zöld kempingterületek közvetlenül a vízparton, tágas fedett területek, és egy open air nagyszínpad csak néhány, a rengeteg előnyből. A keretprogramok kínálatára, illetve a napközbeni szórakozásra is érdemes pillantást vetni: vízisí/wakeboard, vitorlázás, szörf, strandröplabda, búvárkodás, vagy éppen gördeszkapark, BMW-showk, illetve akadálypálya gondoskodik arról, hogy az Eristoff Tracks URBAN ART FORMS Festival 2012 már majdnem beillik egy kalandos nyaralásnak is. Az idei körítéssel egy tó partján valószínűleg nem csak az UAF fejének, Christian Lakatosnak az álma válik valóra...

Forrás: Soundhead.hu

tibiole 2012.03.30 00:00