A magyar djk által támogatott egyetlen hivatalos DJ és Party tábor a DJ Szövets" />
#
DJ és Party tábor 2010

DJ és Party tábor 2010

A magyar djk által támogatott egyetlen hivatalos DJ és Party tábor a DJ Szövetség szakmai részvételével Magyarországon első alkalommal kerül megrendezésre  DJ- és zenei producer tábor, mely keretein belül találkozhatsz, sőt mi több együtt nyaralhatsz kedvenc DJ-iddel és producereiddel! A tábor időtartama 7 nap és 6 éjszaka, időpontja 2010. június 20-27., helyszíne pedig Magyarország egyik legnívósabb klubja, az idén 20éves siófoki Palace Club. Nem csak a nyaralási lehetőség adott, hanem oktatásokon és fellépéseken is részt vehetsz.

Az oktatásokon az ország legjobb DJ-inek trükkjeit láthatod testközelből, valamint a producerek mindennapos stúdiómunkáiba is belekóstolhatsz. Napközben a szálláshely medencéje mellett felállított pultban mérheted össze DJ-tudásod a többi táborlakóval, esténként a Palace Caféban lazulhatsz mestereiddel.

Amennyiben nem megfelelő a mixelési tudásod, az EFHA (Európai Hang- és Fény Akadémia) oktatói nyújtanak segítséget, hogy képbe kerülj a mixtechnikával és az eszközök pontos használatával.

A tábor egész heti ára 50 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi kétszeri étkezést, medencehasználatot, strandbelépőt! Mi több, a tábor tartama alatt minden esti programra ingyenes belépést és további kedvezményeket ajándékoz a résztvevőknek a Palace, sőt  július 26-án is díjmenetesen léphetsz be a Palace 20éves szülinapi party-jára, ahol hazánk legjobb lemezlovasai ünnepelnek!

Itt a helyed, ha szeretnél megismerkedni a dj-szakma alapjaival, ha eltöltenél egy hetet kedvenc lemezlovasaiddal, ha napoznál, csajoznál, buliznál és jól éreznéd magad a Balaton partján!

www.djtabor.hu


Program:

Vasárnap - beköltözés, backpacking, esti koktélozás/sörözés, ismerkedés.

Minden nap mixelési lehetőség a Balaton melletti medencénél - próbáld ki magad! A nap legjobbjainak fellépési lehetőség a Palace Caféban!

Ha kevésbé vagy biztos a mixelési tudásodban, megfigyelheted az ország nagyjait, hogyan is csinálják.

Naponta két produceri bemutató, két DJ-bemutató.

Hétfotol vasárnapig bemutatók: Logic, Ableton, ACID, Fruity Loops, Cubase, Reason

Belekóstolhatsz a zenekészítés alapjaiba.

Nappal egész napos jamboree parti a medencénél.

Pioneer 2000-es bemutató egész héten - BaSys.

oktatók: Chriss, Tommyboy-Budai?  Andrewboy, Dandy , Jay Lumen , Andro, Sanfrancisobeat , Collins & Behnam  Snake Sedrick , Badgirls team,  Manic N , Francis Blaid , Slide , Tommy Montana , more & more

tibiole 2010.06.11 00:00