Jody Wisternoff, a Way Out West bristoli progresszív house duó fele is " />
#
Dj-k is lesznek a Pannónia Fesztiválon

Dj-k is lesznek a Pannónia Fesztiválon

Jody Wisternoff, a Way Out West bristoli progresszív house duó fele is fellép az idei Pannónia Fesztiválon, amelyet május 20. és 23. között rendeznek a Várpalota melletti Cseri parkerdőben.

Az idei fesztivál egyik újdonsága lesz a dj-k fellépése - tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.

A februárban Budapesten is járt brit Jody Wisternoff dj, remixer és producer egyben, érdeklődési köre a dance zenén belül a korai '90-es évek hardcore-jától az electro house-ig terjed. A rendkívül sikeres bristoli progresszív house duót, a Way Out West-et Nick Warren dj-vel hozta létre; a projekt legutóbbi, negyedik albuma tavaly ősszel jelent meg We Love Machine címmel. Wisternoff a hírek szerint jelenleg szólólemezén dolgozik. Várpalotán a magyar dj-vonalat Sikztah, Palotai és Hamvai P.G. képviseli majd.

A Pannónia Fesztiválon a nagyszínpadon a magyar könnyűzenei élet krémje játszik majd, többek közt a Tankcsapda, a Quimby, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a 30Y, Palya Bea, a Bëlga, Demjén Ferenc, a Republic, az Irie Maffia és a Magna Cum Laude. A világzenei színpad programján a Csík zenekar és a Napra koncertje szerepel. Idén külön színpadot kapnak a metálzenekarok is, így mintegy negyven csapat zenélhet a közönségnek, köztük az Ossian, az Akela, a Nevergreen, a Subscribe és az Isten Háta Mögött.

tibiole 2010.05.10 00:00