Új mixsorozat indul az oldal támogatásával, ahol neves DJ-k, többek közt Roberto " />
#
Új mixsorozat indul: House Jam Session

Új mixsorozat indul: House Jam Session

Egy új mixsorozat indul útjának hazánkban, melynek ötletgazdája egy 20 éves fiatalember. Vas Richárd avagy Iron, aki már többször fitogtatta tehetségét (SwitcHouse Iron Mash Up, Iron - House Music, HPG - Modern Tánczene válogatáson pedig 4 alkalommal is szerepel az ő neve, 1 maxi albumja jelent már és készül a már 2. is, valamint több remixe is jelent meg az Art Of Electronic Music jóvoltából). A Music4You és az Only House Music támogatásával Iron, mint a House Jam Session házigazdája minden alkalommal egy 60 perces szettel lesz hallható, vendégei pedig többek közt Roberto Winny, Dj.Wallas, Ramiles a Ministry Of Sound-ból, Dj Hlásznyik, akik szintén egy órás mixxel járulnak hozzá a sorozathoz!

Igazából azért gondoltam erre a névre mivel a műfaj jelentése is ház,és hát a keverésről nekem mindig eszembe jut a lekvár, így gondoltam lehet House Jam! Szerintem jól is hangzik meg kicsit vicces is. De szerintem nem is a név a lényeg hanem a tartalom, remélem sokaknak bejön majd ezt a mixsorozat, hiszen igyekszem én is jó és ütős szetteket ajándékozni mindenkinek, az meg már egyértelmű, hogy a
vendégeimben nem fogunk csalódni! Szeretnék persze olyan vendéget is majd aki még nem akkor "sztár" úgymond de igen is nagyon jó úton halad, szóval akire oda kell figyelni, mert lehet elsöpör majd pár nagyot.
Természetesen köszönöm a támogatóknak a segítséget. A Sorozat első és bemutató mixe már tölthető az oldalról. Pár nap és érkezik a sorozat második epizódja, melyben már Roberto Winny vendégeskedik. Kóstold meg te is Iron és vendégei által készült Házi Lekvárt!

tibiole 2010.03.01 00:00