A Velvetnek nyilatkozó ex-playmate rácsodálkozik a világra és persze össze-vissza b" />
#
Metzker Vikit zavarják a topless DJ-k

Metzker Vikit zavarják a topless DJ-k

A Velvetnek nyilatkozó ex-playmate rácsodálkozik a világra és persze össze-vissza beszél a hazai klubéletről. Problémákat okoz úgy a közönség elé lépni, hogy mindenki azt várja mikor mutatja meg a melleit.

metzkerviki cikk Metzker Vikit zavarják a topless DJ k

A bicska nyílik ki a zsebünkben amikor a média által DJ-vé avanzsált címlaplányok ugyanazokon a felületeken elkezdik az észt osztani a DJ-világról. Persze a sportszerűség kedvéért tisztázzuk, hogy Metzker Viktória még sosem villantott ciciket – a pultban, ám a playmateről csak az nem talál meztelen képeket aki a tökipompos receptjét keresi a neten. Ebben az összefüggésben azért érdekes, hogy ex-kolleganői zavarják a lelkemet a karrierje építgetésében: “Előfordult, hogy félórával, háromnegyed órával a szettem kezdése után mindenki elkezdett fotózni, és abban reménykedtek, hogy levetkőzöm. Történt mindez annak ellenére, hogy nem topless DJ-ként hirdettek, hanem playmate-ként, vagy az év felfedezettjeként utaltak rám” – meséli Viki aki itt arra gondol, hogy 2008-ban a szeretve tisztelt Lemezlovas Egyesület (aki idén Náksit és Brunnert fedezte fel) jutalmazta meg ezzel az elismeréssel. Mivel volt már szerencsém a pályája kezdetén a Sensation-ben meghallgatni a műsorát azt kell hogy mondjam talán feldobná a műsorát ha a (valóban látványos) kebleit rázná kicsit.

De próbáljunk meg nem az idomokra koncentrálni (a cikk végén majd lesznek képek, nyugi). A bulvár magazinnak büszkén meséli, hogy alig lép fel itthon (persze, mert hasonló zenei produkció mellett van aki villant is) de nem is bánja, mert külföldön sokkal jobb és különben is Ausztráliában az emberek még tudják hogyan kell szórakozni. “Az egyik este még a szettem után is ott maradtam a buliban, és igencsak meglepődtem, amikor még fél ötkor is telt ház volt. Külföldön sok helyen tapasztaltam már hasonlót, de sehol nem szórakoztak az emberek ilyen önfeledten. Magyarországon pedig  teljesen más a helyzet. Itthon az emberek lemennek, buliznak, beszélgetnek egy kicsit, táncolás helyett álldogálnak, majd viszonylag korán – mondjuk hajnali három körül – hazaindulnak” – igen kedveskénk, mert ameddig a kis szemed a hazai klubéletben ellát az a budapesti központosított diszkóvilág ahol az emberek hozzá vannak szoktatva, hogy 5-re már átterelik őket “Európa legjobb afterbulijába”, az pedig, hogy a te bulijaidon nem táncolnak az nem feltétlenül a közönség hibája.

Nagyon kellemetlen minden klubbernek a Metzker-jelenség, mert amíg még csak Niki Belucci leszigszalagozott cickóit tolta a pofánkba a Fókusz meg az Aktív addig egy kényszeredett félmosolyt engedtünk el rá, de amióta futószalagon transzformálódnak át a címlaplányok DJ-kké és az egész hazai szcénáról kiabálnak marhaságokat a médiába azóta kínunkban sincs kedvünk nevetni.

Forrás: DJ codex

tibiole 2010.02.09 00:00