Armin van Buuren műsora, mely A State Of Trance címet viseli, nemsokára 450. részéhez &" />
#
Myon & Shane 54 a State Of Trance jubileumon

Myon & Shane 54 a State Of Trance jubileumon

Armin van Buuren műsora, mely A State Of Trance címet viseli, nemsokára 450. részéhez érkezik, mely alkalomból több állomásos party-sorozatot hirdetett a trance legjobbjaival.

Hogy miért pont a 450. rész lesz a mérföldkő, melyet világszerte meg kell ünnepelni, még nem jöttünk rá, de valószínűleg ez nem sok embert érdekel. A lényeg, hogy a világ különböző pontjain óriási trance-ünneppel emlékeznek meg róla. A sorozat április 1-én kezdődik a torontói Club The Guvernment-ben, majd rá egy nappal már New Yorkban folytatódik, ahol egymás után két este is óriás partyt rendeznek  a Roseland Ballroomban. Az Észak-Amerikai bulik után Európába folytatódik az ünnep, előbb április 9-én Pozsonyban jönnek össze a legjobbak, majd másnap Varsóban fejeződik be a turné a Centennial Hall-ban.

Armin van Buuren

A fellépőkről egyébként a közönség döntött még az előző évben, amikor Armin arra kérte rajongóit, hogy az 5 kedvenc 2009-es trance szerzeményük mellett jelöljék meg azt a DJ-t is, akit szívesen látnának és hallgatnának a 450-es turné valamelyik állomásán.

És hogy kik fognak fellépni Armin mellett? A nevek folyamatosan szivárognak ki a rádióműsorban, és ami már biztos, hogy a legjobbak közözz Myon & Shane 54 is helyet kapot, ám azt még nem tudni, melyik állomáson. Mellettük biztosan fellép mad többek között Markus Schulz, Gareth Emery, John O’Callaghen, a Cosmic Gate, Rank 1, és még nagyon sokan… A európai állomásra érdemes szervezkedni, mert nem mindennapi mutatvány lesz, annyi biztos.

tibiole 2010.01.18 00:00