A BBC Radio 1 „Tibi bácsija", Pete Tong minden év végén megszava" />
#
A tavalyi év legjobb Essential Mixe Sharamé

A tavalyi év legjobb Essential Mixe Sharamé

A BBC Radio 1 „Tibi bácsija", Pete Tong minden év végén megszavaztatja hallgatóival az elmúlt esztendõ legkiemelkedõbb Essential Mixét, hogy aztán utolsó adásában újra feleleveníthessük a közvélemény kedvencét. A dicsõség most Sharamnak jár, akinek augusztusi szettje vitte a pálmát a hallgatók körében.

Az ex-Deep Dish tag olyan dj/producerek Essential Mixe felett gyõzedelmeskedett, mint Subfocus, Luciano & Deadmau5, Fake Blood, vagy Gui Boratto, ami leginkább annak köszönhetõ, hogy az augusztus 29-én sugárzott szettje a saját produkciók és remixek mellett (többek között) Ennio Morricone, Nic Fanciulli, Kid Cudi, Okain, DJ Pierre, Joris Voorn, D-Unity, Cedric Gervais, Steve Aoki legütõsebb zenéivel alkotott különleges és változatosan új formát.

"Ez egy hatalmas megtiszteltetés a számomra, hogy Pete Tong hallgatói nekem ajánlották az Év Essential Mixe kitûntetést. Leginkább azért, mert az illusztris versenylista tele jobbnál jobb mûvészekkel, akik ugyanígy megérdemelnék az elismerést. Ráadásul úgy érzem, idén még keményebb volt a mezõny, mint az elõzõ években. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott szerte a világban!" - mondta Sharam Pete Tong mûsorában.

 A hivatalos rangsor:

1. Sharam,
2. Subfocus,
3. Luciano & Deadmau5 at Wonderland Ibiza,
4. Fake Blood,
5. Gui Boratto  

Web:

https://www.myspace.com/sharam
https://www.bbc.co.uk/programmes/b006wkfp

tibiole 2010.01.05 00:00