Az elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb médiuma a DJ Mag idén i" />
#
Kiszivárogtak a DJ Mag Top100 eredményei

Kiszivárogtak a DJ Mag Top100 eredményei

Az elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb médiuma a DJ Mag idén is rendszerint szavazásra bocsátotta, kiket tartanak a világ mûfajkedvelõi a legjobbaknak. A Top 100 eredményei még nem teljesen hivatalosak, (hiszen cikkünk készültekor még nem zárult le a visszaszámlálás) viszont nekünk elég ahhoz, hogy élve temessük a szavazást.

Évrõl évre furcsán tekintettünk a DJ Mag Top 100-as listájának végeredményére, ám idén a houseplanet.dj weblap jóvoltából(?) már egyszerûen röhögõ görcsöt  kaptunk az állítólagos lista szemrevételezése után. A szavazók szerint idén újra a holland trance-dj, Armin Van Buuren a világ legjobb DJ-je, ezzel ismét maga mögé utasítva a „favoritok favoritját", DJ Tiesto-t. A harmadik hely birtokosa idén David Guetta lett, akinek Kelly Rowlanddal készített klubslágere sikere után meg sem lepõdtünk elõrelépésén. Az elsõ tízbõl idén sem hiányozhat az Above & Beyond, Paul van Dyk, Deadmau5, Ferry Corsten és Markus Schulz, egyedül Gareth Emery erõteljes elõrelépése számít valamirevaló mozgolódásnak a Top100 élmezõnyében. Habár elsõre nem tudtuk kiket takar a Myon & Shane duó, rövid agycsavar után örömmel vettük tudomásul, hogy két hazánk fia, Császár Elõd és Égetõ Márió alkotta formáció a 91. helyen végzett a voksolók jóvoltából.

Ezúton szeretnénk gratulálni a nyerteseknek és listásoknak, bár kicsit furcsálljuk, hogy hol maradnak az igazán érdekes és elõremutató mûvészek a szavazás élbolyából!? Lassan ideje lenne, ha a „népnevelõ" DJ Mag kicsit felrázná és „füleit felnyitná" a langyos süppedésbe eltunyult zenekedvelõ barátainak, mert ez minden, csak nem 2009!

A teljes lista megtalálható itt: https://top100djs.djmag.com/

tibiole 2009.11.01 00:00