#
Fesztiválozzunk az autónkból

Fesztiválozzunk az autónkból

Az elmúlt hetek/hónapok eseményei miatt az nyilvánvaló, hogy jelenleg senki sem fesztiválozhat a megszokott módon. Ehhez igazodva a zeneipar és a lemezlovasok elég kreatív megoldásokkal próbálják átvészelni ezt az időszakot és maratoni hosszúságú livestreamekkel szórakoztatják a rajongókat. A közelmúltban a World Club Dome és a BigCityBeats szervezőinek köszönhetően új kreatív fejlesztés történt az elektronikus tánczene területén. A németországi székhelyű World Club Dome fesztivál híres a remek rendelvényeiről és szokatlan eseményeiről.[ads41] A 10 órás livestreamek után valami nagyon egyedit álmodtak meg ahol a fesztiválozó tömeg a vírustól nem tartva élvezheti együtt azt, ami idén nyáron a legtöbb országban elmarad. Előrelátó kezdeményezésüknek köszönhetően sikerült visszatérniük a fesztivál biztonságos megrendezéséhez. Hogyan is sikerült ez nekik? Az ötlet az anno közkedvelt szabadtéri mozik népszerűségéből ered, ezt próbálták meg bevezetni az elektronikus zene világába. A show érdekében a Düsseldorfi autósmoziban rendezték meg az eseményt, pirotechnikával és tűzijátékokkal, hogy igazi fesztiválhangulatot teremthessenek, amit mindannyian úgy hiányolunk. A csavar ott van, hogy különleges fesztiválozók a saját autójukkal érkeztek a helyszínre és a fesztivál végéig szigorúan ott is maradtak. Ezt valahogy így kell elképzelni:

A teljes szett IDE KATTINTVA megnézhető.

" Ahol akarat van, ott út is van. Mi sosem szomorkodunk és ezt ma este bebizonyítottuk. Köszönjük a kedves látogatóknak, hogy részt vettek a világ első WORLD CLUB DOME Drive-in Edition-ön és együtt történelmet írtunk. Készüljetek még több fantasztikus dologra mert ez még csak a kezdet volt." – írja oldalán a World Club Dome.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a közeljövőben normálisnak fog számítani az efféle megmozdulás ezzel megteremtve a lehetőséget a rajongóknak, hogy személyesen a kedvencükkel bulizhassanak, miközben fenntartják a társadalmi távolság szabályait.

Adee 2020.05.03 17:29