Elérkezett a pillanat amikor a house zene koronázatlan királya újra az országunkb" />
#
Axwell újra hazánkban!

Axwell újra hazánkban!

Elérkezett a pillanat amikor a house zene koronázatlan királya újra az országunkba látogat. Axwell a mai house zene legsikeresebb house zenei formációjának, a Swedish House Mafia-nak az egyik alapító tagja. Sokak szerint a világ legtechnikásabb dj-e, olyat képes művelni a lemezjátszók mögött, amit senki más. Emellett a világ egyik legkiválóbb producere is, hiszen olyan slágerek fűződnek a nevéhez,mint pl „Watch the Sunrise” , „Feel the Vibe”, „I found U”,”What a Wonderful World”, „Open your heart”, a „Leave the World Behind” és még sorolhatnánk. Külön öröm számunkra, hogy a művész idén újra ellátogat hozzánk, hiszen köztudott, hogy csak a legjobb fellépéseket vállalja el világszerte. Májusban a budapesti Sensation White fő attrakciója volt és valósággal elkápráztatta a több mint 10.000-es közönségét minőségi ütemeivel és egyedi hangzásvilágával. A Club Play-ben sem lesz ez másképp. A minőségi warm-up-ról pedig az ország legsikeresebb producer párosa a Muzzaik gondoskodik.

Ha nem akarsz lemaradni az év utolsó nagy house partijáról és ha a legújabb house zenékre akarsz tombolni egy karnyújtásnyira a svéd szupersztár Axwell-től, akkor október 22-én a Club Play-ben a helyed.

Részlet az Axwell interjúból a Sensation-ről:

„Magyarországon az a jó, hogy minden nagy és tetszetős. Kiválóan berendezett helyszínek, komoly szervezés, legalábbis ahol eddig játszottam, mind ilyen volt. Itt van egyfajta csillogás, de nemcsak erről szól; több más európai helyszínhez képest itt van igazi, tomboló közönség is, szóval ez egy jó keverék.”

tibiole 2009.10.20 00:00