#
Ultra Music Fesztivál 2018: Középpontban a Swedish House Mafia

Ultra Music Fesztivál 2018: Középpontban a Swedish House Mafia

Ezen a héten az egész elektronikus zenei világ csak erről beszél .. "Májámi .. wíemszí .. ultraa”. Persze ezen semmi meglepő nincs hiszen a világ legnagyobb EDM megmozdulásáról van szó. 1999-ben kezdődött minden azóta évről-évre csak nő a látogatottság és a földbolygó minden tájáról érkeznek ide emberek. Itt van minden nagy sztár aki számít. 2 heten azonban megmozdult a Facebook ugyanis a Swedish House Mafia oldalára kikerült a szokásos 3 pötty. Ez azért lehet érdekes mert a srácok már 5 éve nem örvendeztetik közönségüket. Sokan persze azonnal ledobták a szíjat, és éljenzéssel fogadták a srácok visszatérését.

Szóval egyre nagyobb az esélye annak, hogy a srácok újra összeállnak egy buli erejéig hisz az információink szerint minden jel arra utal. Hardwell egy interjúban elmondta, hogy minden 3-an itt vannak Miami-ban és erősen hisz benne, hogy meg fog történni amiről beszél a sajtó. Másrészt az Ultra fény technikusai is elárulták, hogy bizony ők már izzítják a LED-falakat a 3 svéd DJ-nek. Azonban Amy Thompson - az SHM volt managere - Twitteren azt írta nincs szó visszatérésről. Egy szó mint száz ezen a hétvégén minden kiderül. 

Mi mással is zárnák a cikket mint a csodás Andrea Helfrich-el akivel majd élőben követhetitek a közvetítéseket, interjúkat. Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!

Adee 2018.03.22 13:33