#
Amikor az álmok valóra válnak: I’ll Be (Your Fantasy)

Amikor az álmok valóra válnak: I’ll Be (Your Fantasy)

Az „I’ll Be” egy különleges kollaboráció eredménye: egy most befutó amerikai színész – énekesnő és egy magyar DJ – producer szerzeménye, amit egész nyáron hallgatni fogunk.

Az amerikai színész- énekesnő, Lauren Mayhew 13 éves kora óta a színpadon és a filmvásznon éli az életét. Olyan sztárfellépőkkel turnézott együtt, mint Britney Spears, az ’N Sync és a Destiny’s Child, és olyan sikerfilmekben játszott, mint az Amerikai pite. A lány azóta felnőtt és szólókarrierjére koncentrál: legújabb száma, az „I’ll Be” egy magyar dj/producer-el, Rubyckkal közös együttműködés eredménye. 

Lauren 13 éves korában, gyerekkori barátnőivel alapította meg PYT nevű pop-rock együttesét. A lánybanda hamar elképesztő népszerűségre és sikerre tett szert, mindeközben Lauren a Guiding Light című sorozatban játszotta Marah Lewis karakterét éveken át. Ha ez még nem lenne elég, a lány a 35. Super Bowl kupán Britney Spears, Sting és Aerosmith mellett lépett fel, ami a mai napig jelentős és felejthetetlen pillanata az életének. „Hihetetlen élmény volt, soha nem játszottam még ekkora közönség előtt! 80.000 fő állt a stadionban, a közvetítést nézőkről nem is beszélve!” – emlékszik vissza az énekesnő.



A PYT feloszlása után nem sokkal Lauren Hollywoodba költözött, ahol egy újabb megaprodukcióban kapott szerepet: a Sztár születikben játszhatta a ’mean girl’-t. Siker sikert követett: a következő lépcsőfok az Amerikai pite 4.: A zenei tábora volt, emellett olyan sorozatokban tűnt fel, mint a CSI, a CSI Miami, a Law & Order és a Dexter. Zenei karrierjét sem hanyagolta el: „What Is Love” és „Danger Zone” számai Európa-szerte hódítják meg a lejátszási listákat, és zenéi számos sorozatban, reklámban és kampányban tűnnek fel.

Legújabb szerzeményében, az „I’ll Be”-ben egy magyar producerrel működött együtt. Rubyck egy 21 éves dj Budapestről, aki korábban „Nick Bounce“ néven működött az elektronikus tánczene „EDM” világában. Az idei év egy új korszakot hozott a fiatal producer életében: új névvel és stílussal folytatja a karrierjét. A húzós progressive house dalokat könnyed és lágy, de egyben pörgős deep house / future house zenékre cserélte. Új projektjének első megjelenéseit, a „Make Your Move”-ot és a „Feel Your Love”-ot olyan világsztárok játszottak már, mint a W&W, vagy éppen a Sick Individuals.

A két tehetséges szerző kollaborációjaként megszületett „I’ll Be” egy klasszikus house elemekre épülő track, amelyben egyedülálló fúziót alkot a catchy deep house és a leheletnyi future house hangzás. A zseniális és fülbemászó szaxofon szólóval megfejelt refrén, valamint Lauren szexi, lázba hozó hangja egy érzelmekkel teli és hamisíthatatlan nyári himnuszt eredményezett, ami kétségtelenül a szezon egyik legnagyobb dobása lehet. Mindent egybevetve az „I’ll Be” egy klub és rádióbarát, elektronikus modern tánczene, amely első hallásra magával ragad és egyhamar nem enged el.

Hazai forgalmazó: Elephant House

 

Adee 2016.06.01 20:11