Október 9-én pénteken a londoni Ministry Of Sound-ban került sor az idei Trance Awards d&i" />
#
Paul Van Dyk tarolt a Trance Awards 2009-en!

Paul Van Dyk tarolt a Trance Awards 2009-en!

Október 9-én pénteken a londoni Ministry Of Sound-ban került sor az idei Trance Awards díjkiosztó gálájára, ahol 12 kategóriában hirdettek győztest.

A Trackitdown online mp3 áruház által szervezett és támogatott Trance Awards közönségszavazása az utóbbi években vezető elektronikus-zenei megmérettetéssé nőtte ki magát. A díj jelentőségét mi sem jelzi jobban, minthogy a trance-sound legnagyobb csillagai a szavazások idején igen masszív kampánnyal próbálják mozgósítani a rajongóikat a minél jobb eredmények elérése érdekében.

A Trance Awards 2005-ös indulása óta az egyik legtöbbet díjazott művész, Paul Van Dyk idén is besöpört három elsőséget, illetve további három második és két harmadik helyezést. A "Legjobb DJ" és a "Legjobb Producer" címekért folyó versenyben egyaránt Armin Van Buuren-t és Tiesto-t maga mögé utasítva végzett az élen, illetve a "Home" című felvételével a "Legjobb Track"-nek járó díjat is bezsebelte. Utóbbi kategóriában ráadásként még a második pozíciót is sikerült megszereznie a "For An Angel" 2009-es remixével. Ugyancsak második helyre ért oda kiadójával, a Vandit-tel a "Legjobb Label"-ek közé, friss válogatásalbumával a "Volume"-el pedig a "Legjobb Album" kategóriában léphetett a képzeletbeli dobogó második fokára. Harmadikként futott be a "Legjobb Remixer" és a "Legjobb Rezidens"-eket versenyeztető csoportban.

"Igazán boldog vagyok és ez egy valódi elismerés, mert a rajongók szavazatai döntenek! Ez a nagyszerű visszajelzés nagyon sokat jelent nekem és egy kiemelkedően fontos mozzanata az idei évnek!" - örvendezett Paul.

A Trance Awards 2009 teljes eredménylistáját a Trackitdown weboldalán, a www.trackitdown.net címen lehet megtekinteni.

PAUL VAN DYK-kal október 24- én szombaton a budapesti SYMA csarnokban találkozhatnak  magyar rajongói, ahová  legújabb lemezének világturnéja keretében érkezik a német trance-legenda.

tibiole 2009.10.20 00:00