#
Mozikban A Miénk a világ!

Mozikban A Miénk a világ!

Zac Efron-t remléjük nem kell senkinek bemutatni hisz a fiatal amerikai színész és énekes manapság rendkívül felkapott és ismert. Zachary-hez mindig is közel álltak a zenés filmek hisz a átürő sikert is a High School Musical hozta meg neki. Azonban mi nem ezért fogjuk kedvelni hanem az új filmje a Miénk a világ (We Are Your Friends) a disc jockey-k világát hozza közelebb a mozivásznon így már érthető miért is írunk most erről nektek.

A sztori dióhéjban: 

A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy fantáziálás még nem robbantotta ki a házibulik világából, ahol a haverjaival DJ-zik esténként, egy valamit határozottan tud: ki akar törni a középszerűségből.

A film készítői egyébként nem bízták véletlenre és a technikára a DJ-zést hanem egy igazi világsztárt a svéd Alesso-t kérték fel, hogy mutassa meg a főszereplőnek, hogy is kell ezt a mesterséget elsajátítani.

 

 

Adee 2015.08.29 19:09