#
Rákos beteg a Dada Life egyik tagja

Rákos beteg a Dada Life egyik tagja

Olle Cornéer-t az utóbbi időben nem láthatták a rajongók a színpadon. Ennek az okát a napokban fedte fel a fiatal zenész. Orvosával való beszélgetését a következőképpen írta le:

- Ez a legjobb rák ami létezik.
- RÁK?

Csak ez az egyetlen szó "rák" pattogott a fejemben folyamatosan, amit ezután mondott az orvos azt nem hiszem, hogy már meghallottam. Ez volt szeptember elején, nem sokkal később meg is műtöttek. Azóta sokat járok kontrollra és a kemoterápia is elkezdődött. Igen, ez rák. De ahogy az orvosokkal beszélgettem rájöttem, hogy ez valóban a "legjobb" rák amit szerezni lehet. A legtöbb ember a kezelések után teljesen mentes lesz tőle.

Miután megműtöttek és hazajöttünk, lesötétítettem a szobámat és teljesen kikapcsoltam. Kívül-belül a sötétség volt az úr. De hamarosan újra felkeltem és egy bizonyos szempontból megváltozott a külvilág, egy kicsit átértékeltem mi a fontos és mi nem az. Család barátok és TI. Rájöttem, hogy mennyire fontosak a rajongók. Azonban azt is érzem, hogy kreatívabb lettem mint a kortársaim. Nincsenek határok, nincsenek korlátok. Az elmúlt évben sok dalt készítettem, de valahogy nem jöttek az ütemek így nem is fejeztem be őket. Most úgy döntöttem, hogy ezeket a projekteket befejezem és megjelentetem őket.

Létrehoztam egy Facebook oldalt is, ahol tudjátok követni ezeknek a daloknak a sorsát: https://www.facebook.com/nightgestalt

Ne ijedjetek meg ez nem az jelenti, hogy otthagyom a Dada Life-ot, sőt most sokkal fontosabb nekem mint valaha. Rengeteg track van ebben a projektben és még hol a vége. Az elektronikus zene az egyik legnagyobb robbanóanyag a világon. Biztosan átélted már azt az érzést amikor a lábdob és a basszus átjárja a tested, és arra kényszerít hogy egy teljesen máshonnan érkező emberrel mozogj és mosolyogj együtt anélkül, hogy egy szót is szólnátok egymáshoz. Az életem adnám egy lábdobért. Egy időre most még biztosan nem turnézok, de az a célom, hogy az év végéig újra részt tudjak venni a bulikon. Stefan továbbra is minden megtesz, hogy a bulik remekül menjenek és egy teljes értékű Dada Life szettet kapjon a közönség. Már alig várom, hogy a basszus újra gyomorba vágjon és láthassam a tömeget ahogy mosolyogva fel-le ugrálnak.

Hamarosan találkozunk a DADA LAND-ben.

Köszönöm, hogy időt szakítottatok arra, hogy elolvassátok a gondolataim.

Olle.

Olvasható a Dada Life honlapján.

Adee 2014.11.20 20:14