Olykor a sztárok is hibáznak

" />
#
Az idei nyár 4 legnagyobb sztár bénázása

Az idei nyár 4 legnagyobb sztár bénázása

Most, hogy már végérvényesen vége az idei nyárnak, a fesztiválok is összepakoltak, vessünk egy pillantást az idei nyár legnagyobb DJ bakijaira.  Mindenki hibázhat ebben még nincs is semmi de néha tud viccesen alakulni 1-1 szituáció. Elhoztuk nektek a szerintünk 4 legjobb DJ bakizást.

Steve Aoki, aki letáncolta a DJ pultot

Még az egyik kora nyári fellépésén Steve Aoki hozta a szokásos megörülős bulit majd az est fénypontjára készült a "stage-diving"-ra ami nem egészen úgy sült el ahogy azt ő elképzelte. Az ominózus pillanatban Steve elrugaszkodott és a tömegbe vette magát arról mit sem sejtve,hogy azt ugrás pillanatában ledöntötte a DJ pultot így a lejátszók a földre estek és érthető módon a zene is megállt. Aoki-nak persze nem az volt ez első eset, pár évvel ezelőtt is hasonlóképpen a tömegbe vetette magát egy trambulinról, amiről visszapattanva persze nem a tömegbe esett hanem a színpad mellé. Pár percig a földön feküdt majd a tömeg biztatására 2 lábra állt és megköszönte a bulit. A következő bulikat le kellett mondania és kórházba is került az eset miatt. Szerencsére komolyabb sérülés nem történt. Ez egy jó lecke volt egy Steve-nek azonban nem hinném,hogy ez megállítaná abban, hogy továbbra is a tömegbe ugráljon.

Itt nézhetitek meg, hogy rúgta fel a DJ pultot:

Itt pedig a szerencsétlen stage dive mely kórházzal ért véget:

David Guetta, aki bekábult a Tomorrowlanden

Igazából ezt nem is lehet felróni hibának még is vicces és bizarr jelenség volt David Guetta a Tomorrowlanden. Mai napig nem tudjuk mi volt Daviddel a fesztiválon, de bármi is volt ez elég ciki volt ahhoz, hogy gyorsan elterjedjen az interneten. Egy kicsit bizonytalan mi is történt David-dal ittas, kábult, vagy csak egy furcsa pillanatát kapta el az operatőr, ezt a videót mindenképpen érdemes megnézni ha nevetni van kedved:

Dimitri Vegas és Like Mike, Dimitri Vegas elfelejtette megnyomni a PLAY gombot

A belga páros épp NewYork-ban haknizott a híres Electric Zoo fesztiválon, amikor a szokásos tömeghergelés végén nem robbant be a zene ahogy az már előtte jó párszor megtörtént. Nem tudni biztosan ki volt a hibás a technika vagy a DJ de egy pillantást itt vethettek a történtekre. Egy biztos a közönség nem díjazta túlzottan, hogy megfosztották őket az élménytől.

Lloyd Banks, aki agresszív volt az OSG-n

A helyszín kis hazánk OSG Extrém sport fesztivál. Christopher Charles Lloyd az az Lloyd Banks hiphop előadó, a G-Unit tagja is fellépett ezen az eseményen akinek nem tetszett a biztonsági ember intézkedése ezért ellökte magától a munkáját végző embert. Christopher épp a rajongók karjaiba szeretett volna kerülni amikor az egyik biztonsági ember elhúzta onnan őt mert szétszedik. Erre a művész úr agresszíven lépett fel, ellökte magától a biztonsági embert mondván őt nem kell megvédeni a saját rajongói ellen.

Fontos megemlíteni, hogy az itt szereplő sztárokat nem szeretnénk senkit negatív színben feltüntetni vagy lejáratni csupán a vicc kedvéért írodott ez a cikk.

Adee 2014.09.28 17:36