Vajon idén ki lesz a legjobb DJ?

" />
#
Elindult a DJ MAG 2014 szavazás

Elindult a DJ MAG 2014 szavazás

A várakozásnak vége! Ma éjjel elindult a DJ Mag szavazás melynek során eldől, hogy idén ki lesz a legjobb lemezlovász a világon. 2013-ban több mint 750 ezer szavazatot számláló verseny első helyezettje a holland HARDWELL lett, letaszítva trónjáról a trance isten
Armin van Buuren-t. Idén vajon a Revealed ura meg tudja-e tartani a koronát? Vagy Armin van Buuren és Tiësto visszakövetelik a jól megérdemelt helyüket? Vagy esetleg egy teljesen új arc fog trónfosztást végrehajtani? Egy dolog biztos, ezeket a kérdéseket TE fogod eldönteni, TE alakítod a listát saját kedvenceidre való szavazással! Ahogy idén is 5 rubrika van ahova a kedvenced írhatod, minél előbbre írsz valakit annál több "pont" jár az adott előadónak. A szavazás pontosan ma éjjel 00:30-kor kezdődött, amit egy hatalmas amszterdami party keretein belül indít útjára a DJ Mag. Idén a szavazati lehetőségeket kicsit kibővítették hisz már Google fiókról is lehet majd szavazni nem kötelező a Facebook fiók megléte. De, ahogy az minden évben idén is csak egy lehetőséged van szavazni!

A tavalyi TOP10 lista így nézett ki:

1. Hardwell (5 helyezést lépett előre)
2. Armin Van Buuren (1 helyezést esett vissza)
3. Avicii (nem változott)
4. Tiesto (2 helyezéstesett vissza)
5. David Guetta (1 helyezést esett vissza)
6. Dimitri Vegas & Like Mike (32 helyezést lépett előre)
7. Nicky Romero (10 helyezést lépett előre)
8. Steve Aoki (7 helyezést lépett előre)
9. Afrojack (nem változott)
10. Dash Berlin (3 helyezés esett vissza)

2014 Szepember 14-én zárul a szavazás majd rá kb. 1 hónapra kerülnek ki a végleges eredmények. Nagy valószínűséggel idén is kiszivárogtatják majd a TOP5 előadót a még hivatalos bejelentés előtt.

Ha szeretnél szavazni nincs más dolgod mint a KÉPRE KATTINTANI és a bejövő oldalon leadni a szavazatot kedvenceidre!

Adee 2014.07.12 23:44