#
Nyerj stúdió fejhallgatót a Music4You és a Muziker közös játékán

Nyerj stúdió fejhallgatót a Music4You és a Muziker közös játékán

Most itt a lehetőség ne szalaszd el az alkakmat, hogy egy csúcs minőségű fejhallgató boldog tulajdonosa légy! Július hónapban minden Pénteken gazdára talál egy Superlux fejhallgató a HD sorozatból a Muziker.hu jóvoltából.

A gsfanatic.com készített egy remek kis összefoglalót mit is tud ez a remek fejre erősíthető zenedoboz.
Lássuk:

TECHNIKAI JELLEMZŐK: Stúdió minőségű , nagy felbontású fejhallgató. Precízen hangolt, félig nyitott rendszerű akusztikus kamrával rendelkezik. Kiemelt mély hangzás. Ergonomikus kiképzésű házba építették. Borítása matt fekete műanyag, habszivaccsal töltött , hatalmas tömör műanyag fülpárnákkal rendelkezik (100/50 mm). Érzékenység 98 dB, frekvenciamenet 10-30000 Hz, impedancia 56 Ohm. Súlya kb. 180 Gramm.

Pontozás: 10

HANGZÁS, HANGTULAJDONSÁGOK: Az elmúlt 30-40 éveben száznyi klf. minőségű, sok esetben, ennél sokkal drágább fejhallgatót pusztítottam el. Ezt tavaly egy-egy igen értékes RELOOP ill. AKG füles után vettem meg. Ez a fejhallgató azonnali meglepetést okozott, hiszen a korábbiakhoz képest alapvetően új zenei élményt nyújtott. Hangereje nem túl nagy, ez kezdetben nem is nagyon tetszett, aztán rájöttem, őt a nagy ellenállása miatt jobban ki kell hajtani. Ami elsőre rendkívüli volt, az a hangzás szelektivitása. A hang rendkívül transzparens, a más fejhallgatók által összemosott hangokat ez a füles elemeire szedi szét, szinte furcsa , amint elkezdem a zenekar hangszereit jól elkülönítetten hallani. Rendkívül erős, tiszta magas, ugyanígy a közép és a mély. Szinte minden rezdülést hallani. Ennek köszönhetően , és persze a jó ergonómiai kiképzés miatt nagyon hosszú használat után sem fárasztó.

Pontozás: 10

MINŐSÉG: Szép ízléses a csomagolás, tartalmazza a fejhallgatót, két db. 1 ill. 3 m-es kábelt. Sajnos egyik sem spirál. A felső csatlakozást ügyes kis csat biztosítja a szétcsúszás ellen. Jár még hozzá egy jack átalakító és egy tartózsák. A egész készülék precízen összerakott, kényelmes viselet, az ügyes fejtámasztékok alkalmazása miatt állítgatást sem igényel.

Pontozás: 9

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG: A füles egy éve van használatomba, öregedésnek semmi jele. A sokkal drágább RELOOP-hoz ekkorra már horror drága pótpárnákat kellett vásárolni. A rossz hír az, hogy amikor a jövőre gondolva, ehhez a típushoz kerestem tartalékot, senki nem tudott segíteni. Lehet , hogy ez azóta változott.

Pontozás: 9

ÁLTALÁNOS BENYOMÁSOK: Mindenkinek ajánlom, elsősorban zenehallgatáshoz, másodsorban stúdiózáshoz. Utóbbihoz talán nem elég a hangteljesítménye és nem elégséges a szigetelése. Árához képest rendkívül nagy tudású fejhallgató.

Pontozás: 9

Összpontszám: 9.4

Láthatod, hogy ez egy elég komoly fejhallgató így hát nincs más dolgod mint kattints a lenti képre, add meg az e-mail címed, küldd el az üzenetet és várj Péntekig, ugyanis Júliusban minden Pénteken kisorsolunk egy Superlux fejhallgatót a HD sorozatból.

Ennyire egyszerű, ne habozz és kattints ide:

A sorsolásra 2014 július 4-én, 11-én, 18-án, illetve 25-én kerül sor, azaz mindig pénteken. A nyertesek neveit Music4You.hu Facebook oldalán tesszük közzé, illetve e-mailben vesszük fel velük a kapcsolatot. A termék kiszállítási díját szintén mi álljuk. A nyeremény nem cserélhető készpénzre!

Adee 2014.06.30 13:44