Május 9-e (péntek) sokak számára piros betűs ünnep: végre Budapesten játszik NOIR.

" />
#
NOIR (DK) végre Budapesten

NOIR (DK) végre Budapesten

Május 9-e (péntek) sokak számára piros betűs ünnep: végre Budapesten játszik NOIR, az Erzsébet téri Akvárium klubban.Noir 2004 óta dolgozik producerként, és egyre elismertebb, sőt a világ legismertebb DJ-i figyeltek fel rá, többek között Pete Tong is beválasztotta a BBC 1 rádión futó műsorába, az Essential Selection-be. A sok saját dal és remix mellett nemcsak producerként alkot örök slágereket, DJ-ként is remekel! Először szinte minden stílust játszott a soultól a hip-hopon át a technóig, de az évek alatt a repertoárja egy stílusra szűkült vagy inkább letisztult és a legígéretesebb house DJ-k egyike lett Európában, aki mindig friss számokkal és hallatlanul energikus DJ-szettel forrósítja fel a hangulatot. A rendkívülinek ígérkező party-t tovább fokozza az, hogy csakis erre az estére hazatér Németországból Belocca! BELOCCA stílusa a Mainground. Ez az elnevezés tökéletesen jellemzi azt a nehezen körülírható zenei hullámlovaglást, ami a jól bevált MainStream elemeket ötvözi az Underground kísérletező, előremutató tulajdonságával. Így lesznek a zenéi a nagyközönség által könnyen emészthetőek, ütősek és izgalmasak, és így érte el, hogy szakmai körökben komoly tekintélyt érdemelt ki magának. Előremutató szerzeményeit a legnagyobb nevek játsszák, mint pl.: Richie Hawtin, Marco Carola, Umek, Mark Knight, Roger Sanchez, Stefano Noferini (a teljes lista meglehetősen hosszú lenne). Zenéinek egyedi hangzásvilágát egyből fel lehet ismerni, a Belocca-hangzás ismert és keresett a világ minden pontján.
Mark Knight közös munkájuk során így nyilatkozott:

"Mitől lesz valaki jó producer? Attól, hogy képes megteremteni a saját, egyéni hangzását, és Belocca ezt tette az elmúlt 10 évben, töretlenül briliáns szerzeményeivel. Jómagam és a Toolroom csapata is hatalmas rajongói vagyunk munkásságának és büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk vele."

A bemelegítésről pedig Bohumil gondoskodik, hazánk egyik legígéretesebb DJ-je, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 'Soundhead Best of 2013' Szakmai szavazásán elért második helyezés.

CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ: https://www.facebook.com/events/1445550222356773/

Jegyek:
'Early Bird' (első 100db) az Akvárium Klubban: 2500 Ft
Elővételben online és a helyszínen május 8-ig: 2900 Ft
A rendezvény napján online és a helyszínen: 3500 Ft

Online jegyek:
https://fesztivaljegy.hu/index.php?id_product=223&controller=product&id_lang=7
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46404
START: 23.00
END: 06.00

Linkek:
www.akvariumklub.hu/program
https://www.facebook.com/Noir.Face
https://soundcloud.com/noir
https://www.facebook.com/beloccaartistpage
https://www.facebook.com/djbohumilofficial

Adee 2014.04.20 16:40