Csaknem 50 fellépőt jelentettek be a B my Lake Fesztivál szervezői (Deadcode - és VOLT Produkció).

" />
#
B my Lake Fesztivál: Megjöttek az első nevek!

B my Lake Fesztivál: Megjöttek az első nevek!

Az igazán impozáns LineUp első része idén nyáron is páratlan élményt sejtet az e-zene szerelmeseinek.A B my Lake (mely januárban bezsebelte az „Európa legjobb Új fesztiválja“ díjat Hollandiában) 2014 augusztusában 4 napon át várja non-stop zenével, több, mint 120 DJ-vel a bulizni vágyókat - közvetlenül a Balaton partján.

És akkor jöjjön a nyilvánosságra hozott program első része:

AGORIA I ALAN FITZPATRICK I ÂME I BEN KLOCK I BETA I BILL PATRICK I BUDAI I CHRIS.SU I CYBERPUNKERS I DARIUS SYROSSIAN I DERRICK MAY I DINKY I DIXON I DJ TENNIS I DJ W!LD I dOP I DUBLIC I FIREDOG I GABOR KRAFT I GREGOR TRESHER I HEARTTHROB I HENRIK SCHWARZ I KOLLEKTIV TURMSTRASSE I LAURA JONES I LEVON VINCENT I MARCELL DETTMANN I MARK REEVE I MATHEW JONSON (LIVE) I MATHIAS KADEN I MICHAL BREETH I MY FAVORITE ROBOT I OLIVER SCHORIES I PALOTAI I PILLOW TALK I POLI I REDSHAPE I SANFRANCISCOBEAT I SCUBA I SECRET FACTORY I SIS I STIMMING I THE MAGICIAN I TIEFSCHWARZ/ALI I TUBE&BERGER I UTO KAREM

A következő bejelentést tavaszra ígérik a szervezők, de az már bizonyos, hogy sikerült eleget tenni a várakozásoknak, s nagy eséllyel idén túl is szárnyalja önmagát a B my Lake, mely a Nagyon Balaton nagy sikerű programsorozat egyik állomása.

 “ A 2013-as sikeres debütálás után a Nagyon Balaton rendezvénysorozatot az idei évben a teljes Balaton régióra és az egész szezonra kiterjesztjük. A színes programkínálat egyik legfontosabb eleme a B my Lake Fesztivál, amelyet az év elején ‘Európa legjobb új fesztiválja’ címmel tűntették ki a hollandiai Groningenben. Idén az esemény szorosan kötődik a Szigethez: az óbudai fesztivál hétfő hajnalban zár, és még aznap elindul a B my Lake Balatonvilágoson. Az eddigi jelzések szerint idehaza és külföldön is nagy az érdeklődés a fesztivál iránt, de azt továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a B my Lake "emberi léptékű", kedves, hangulatos esemény maradjon, így a napi nézőszámot tízezer főben maximáltuk.” - mondta el Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a Nagyon Balatont szervező VOLT Produkció két vezetője.

Igazi hiánypótló rendezvényként debütált  a B my Lake 2013-ban, s nagy örömmel konstatáljuk, idén sem lesz ez másképp.

B my Lake Fesztivál 2014. augusztus 18-21. Balatonvilágos, Club Aliga Beach

Jegyek már kaphatók az ország számos pontján!

Bővebb infó:
www.bmylake.hu
www.facebook.com/BmyLakeOfficial

Adee 2014.02.13 15:28