Az ország legpörgősebb, fehérhomokos strandján június 21-től ismét beindul az élet. Napközben családi és szabadidős programokkal, az éjszakába nyúlóan pedig a koncert&eacut" />
#
SIÓFOK- BEACH CLUB: minden hétvége egy fesztivál

SIÓFOK- BEACH CLUB: minden hétvége egy fesztivál

SIÓFOK- BEACH CLUB: minden hétvége egy fesztivál


Egyszerű a képlet: ha nyár akkor Balaton, annak fővárosa Siófok és ott mi más, mint az ország legnagyobb bulistrandja a BEACH CLUB. A nyár legmelegebb hónapjainak legüdítőbb helyszíne már évek óta a vízparti, zöld területekkel, hatalmas fehérhomokos parttal tarkított rész. A siófoki Aranypart idén ismét a nyár „fővárosává” válik, hiszen június 21-től felpezsdül az élet a Beach Club-ban, és tart egészen augusztus végéig telve programokkal fiataloknak, családosoknak, fiúknak és lányoknak és mindenkinek, akinek egyértelmű, hogy a nyarat a Balaton partján kell tölteni.

A szervezők szándéka szerint reggel 10-től este 7-ig tartanak a nappali programok, melynek kialakításánál arra törekednek, hogy a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálja a magának megfelelő programot. Így lesznek gyermekfoglalkozások, vízi játékok, vetélkedők és kézműves foglalkozások, míg az anyukák fitnesz órán vesznek részt, az apukákat meg magával ragadhatja a versenyszellem a strandfoci vagy strandröplabda bajnokságokon. A táncosabb lábúak a nyitóhétvégén  salsa oktatáson is részt vehetnek majd, sőt Salsa Fesztivál is lesz, nameg lesz fitnesz modell szépségverseny is.


A nyári estéket pedig partyk és koncertek változatos sora tarkítja. Szerdán Beach Party hangulat tölti be a vízpartot. Péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonalából hívnak vendégeket, míg szombatonként a nemzetközi partyélet ismert DJ-i pakolják majd a lemezeket.


A hazai felhozatalban már biztos hogy lesz Caramel, Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert és a vezető hazai DJ-k mellett a Beach vendége lesz Steve Lawler és Ferry Corsten, többszörös „Év legjobb trance DJ”-je is.

A Beach nemcsak a programjaival, hanem minőségi vendéglátásával is igyekszik csalogatni a közönséget. A területen fagyibár, koktélbár, étterem és több bárpult hívja az éhező-szomjazó közönséget. Mindezeken túl egy VIP terasz is, mely a vendéglátás mellett közvetlen rálátást nyújt a nagyszínpad programfolyamára.

A belépő árai bulifüggőek, de 1500 és 2990 forint között lesz a maximum. Limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 Ft-os áron. És a lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes.

Adee 2013.05.28 00:00