ÁPRILIS 19-én a Be Massive csapata újra elhozza a tavaly már sikeresen debütált hajós bulit. " />
#
Be Massive Party az Európa Hajón

Be Massive Party az Európa Hajón

BE MASSIVE BOAT PARTY – ÁPRILIS 19. BUDAPEST


Az est emlékezetesnek ígérkezik, mivel a szervezők igyekeznek mindenből a legjobbat nyújtani. Néhány részlet:   

- 4DJ

- Mike Hulme (UK)

- Metha             

- Mira             

- Sikztah

- Magyarország egyik legjobb hangtechnikája, amit a BURN épít be - kizárólag erre a bulira. Ez is garancia arra, hogy ne csak a zenei program, vagy maga a helyszín (hajó), a panoráma, de a hang is csúcs minőségben szóljon!


MIKE HULME: a tavalyi nagysikerű Balaton Sound szettje után ismét ellátogat hozzánk. Az DJ év vége óta stúdióba vonult, új zenéit a Chemical Brothers fogja pörgetni a szettjeiben. Mike 8 éven keresztül dolgozott “Introspective” név alatt! Biográfiáját több mint 25 kiadott zene ékesíti és olyan válogatásokba is bekerült mixek, mint a Ministry of Sound, Fabric Live, Y4K vagy a Sony playstation egyik játéka!

Mára elmondható, hogy letette alapjait az underground zene történelmében. 2009-ben a saját neve alatt kezdett el dolgozni, s még ebben az évben aláírta új szerződését Elite Force új, de már legendásnak mondható kiadójával, a U&A Recordings-szal.

Az első egyéni munkája a U&A-nél, 100mg címen jelent meg, mely a rajongók és a szakma szerint az év egyik legnagyobb techno muzsikája volt. Függetlenül a zenei stílusoktól Mike groove-jai mindenkit lekötnek, talán ezért jellemezik gyakran “hipnotikus tech-es hangzásnak”. DJ-ként kimondottan fontosnak tartja, hogy olyan setteket rakjon össze, amelyek több féle stíluson át vezetnek, egyfajta “zenei utazásra” invitálva ezzel a közönséget..
Ma már olyan neves előadók játsszák zenéit, mint Carl Cox, Slam, Popof vagy Laurent Garnier, és hamarosan a Chemical Brothers is.

Tavalyi Boat Party



Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/579374775408773/

Adee 2013.04.12 00:00