Toronto, New York, El Paso, Miami, Mallorca, Párizs és Prága látja vendégül napjaink egyik legnagyob" />
#
Készülőben Kelet-Magyarország legnagyobb bulija

Készülőben Kelet-Magyarország legnagyobb bulija

THE ANOTHERS' BEMUTATJA: UMEK - 2013. ÁPRILIS 13. - NYÍREGYHÁZA

Van is miért csodálni a langaléta, szlovén születésű dj-producert: trendeket teremtett és immár két évtizede zúzza az ipart, mégsem utal semmi jel arra, hogy lassítana a tempón. Fáradhatatlanul alkotja techno és tech-house szerzeményeit, évente több mint száz fellépést vállal, a világ legelfoglaltabb techo művészei közé tartozik. Ikonikus trekkjei a Toolroom, a Spinnin, a Great Stuff, az Intec és hasonlóan híres labelek kínálatát gazdagítják, miközben ő maga hihetetlen gondossággal válogatja ki azokat a kezdő tehetségeket, akiknek nemzetközi karrierindulását saját kiadójánál, a 1605-nél segíti. Rádió showja, a hetente frissülő 'Behind The Curtain' a dance zenét közvetítő rádióállomások tucatjain hallható.

S bár szinte folyamatosan úton van, mondhatni rekordmennyiséget repül egy évben, mégis talál időt a jótékonykodásra is: minden augusztusban ő a házigazdája a 'Party with a Cause' című rendezvénynek, ahol helyi támogatókkal karöltve gyűjtenek egy-egy jó ügyért. A pénz általában hátrányos helyzetű fiatalokon segít - nem egy sztárdj számára lehetne ez követendő példa…!

Tekintsük át az illusztris magyar fellépőgárdát is, hisz az ők is megérnek egy misét. Mi sem természetesebb, mint hogy a helyi legismertebb rezidensek is sorompóba állnak élükön az ikonikus Zsíros & Schmidt duóval, Kelet-Magyarország legendáival. Tudniuk kell a rajongóknak, hogy Zsíros Zoli külön szabadságot kért munkahelyén és kizárólag ezért a buliért utazik haza Londonból. Nemes gesztus a partizók és a szervezők felé, tisztelet és főhajtás jár neki ezért. A nyíregyházi Juliant, valamint a debreceni critical beats két állandó lemezlovasát Siriust és Luyot sem kell különösképpen bemutatnunk a Tiszántúl partiördögeinek, mint ahogyan felesleges méltatnunk Kühl Tomi vagy éppen Newl munkásságát. A szintén debreceni Dave, a sárándi nagy partikról ismerős sokunknak, mint az M47 állandó házigazdája. Stamp nevével egykoron a Pacha Budapest közönsége találkozott gyakran, mostanság az Észak-Magyarországi Signature Party-kon tűnik fel rendszeres fellépőként és szervezőként. Az egyszem hölgy korántsem a gyengébbik a csapatban, már ami a zenét illeti. Shizuka - alias Mayer Petra - a húzósabb techno trackek varázslónője, a 2012-es Petőfi DJ verseny győzetse. Valamennyien lázasan készülnek a rendezvényre, számot adván arról, a magyar elektronikus zenei szcénának semmi szégyenkeznivalója nincs.

E sorok írásakor Umek épp a tengerentúlon turnézik, pontosabban az óceánon is túl. Alighogy Chilében és Argentinában megtáncoltatta az Ultra Fesztivál látogatóit, rögtön elárasztották a Twittert és a Youtube-ot az extázist közvetítő rajongói kommentek illetve videók. Az út innen Torontóba, majd New Yorkba vezet. Azt mondják, a 'Nagy Alma' technoközönsége alig várja a szlovén óriást, aki most először játszik a Webster Hallban. A márciusi etap végét a Miami Ultra Fesztivál jelenti Umek számára, aki ugyan nem lép fel a nagyszínpadon, mégis boldogan várja az ominózus estét: legendás kollégája, Carl Cox társaságában zenél a 'Carl Cox és Barátai' színpadon. Aztán irány újra Európa, azon belül 2013. április 13-án Magyarország: Nyíregyháza, Bújtosi Szabadidő Csarnok - az ország második legnagyobb sportcsarnokában lesz hely mindenkinek! :)

▌▌LINE UP ▌▌
UMEK (Slovenija)
Zsíros b2b Schmidt
Newl b2b Dave
Shizuka
Kühl
Stamp
Julian
Sirius b2b Luyo

▌▌JEGYÁRAK ▌▌
- Az első ezer darab: 1990 HUF
- Utána és a helyszínen: 2490HUF
- V.I.P. belépő - korlátozott számban - 5000 HUF jövő héttől!

▌▌JEGY ELŐVÉTELI HELYEK ▌▌
- Nyíregyháza, Dallas Biliárdterem, Bethlen Gábor u. 24.
- Nyíregyháza, PletyC@féSzek, Rákócszi út 8.
- Debrecen, Neoncity & Garden, Kassai út 7-9.

▌▌HELYSZÍN ▌▌
Bujtosi Szabadidő Központ, Nyíregyháza Géza utca 8-16.
Start: 21.00
End: 08.00

▌▌INFO ▌▌
+36 30 327 417 5

▌▌Legutóbbi UMEK kiadványok ▌▌

UMEK & Pleasurekraft - Korea [1605]


UMEK – I Need You [1605]


UMEK - Spank! [Spinnin Records]


UMEK & Uto Karem - Eternity [Agile Recordings]


▌▌Legutóbbi 1605 kiadványok ▌▌

Olivier Giacomotto - Jilik EP
https://snd.sc/13Ox1nC

Stefano Noferini - Duper EP
https://snd.sc/YSRdfA

Roy Rosenfeld – Elektricity
https://snd.sc/Y5jy1V


Még több érdekességet találtok az alábbi oldalakon:
www.umek.si
www.facebook.com/umek.si
Twitter - @UMEK_1605
www.sixteenofive.com


Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/131060713742271/

Adee 2013.04.04 00:00