Újabb 21 fellépőt sorakoztattak fel a Balaton Sound szervezői, köztük nagyszínpadok legnagyobb DJ-i &eacu" />
#
Újabb 21 név a Balaton Soundon

Újabb 21 név a Balaton Soundon

A Balaton Sound szervezői szerint az eddig bejelentett nevek mellett az European Festival Awards díja is szerepet játszhat abban, hogy külföldön és itthon mostanáig minden eddiginél többen vásárolták meg a bérletüket a fesztiválra. „A mostani húsz név bejelentése után még nagyobb érdeklődésre számítunk, ami egyértelműen azt jelzi, hogy érdemes minél előbb megváltani a jegyet a fesztiválra azoknak, akik biztos helyet szeretnének majd Zamárdiban. A jegyek idehaza és Európa-szerte a megszokottnál is jóval nagyobb ütemben fogynak, a kedvezményes időszak pedig április közepéig érvényes” – állítja a két főszervező, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Avicii

Szinte minden igazi slágert svédek írnak, de közülük is az egyik legnagyobb slágergyáros és jelenleg a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii. Nem véletlenül, Avicii még a havas Lappföldön is tűzforró bulit hozna össze, hát még júliusban a zamárdi strandon. Aki tavaly ott volt a fellépésén a Soundon, az biztosan újra eljön, aki lemaradt, most pótolhatja.

Fedde Le Grand

Aki még nem találkozott Fedde Le Grand nevével, az valószínűleg nem hallott még elektronikus zenét. A holland DJ minden díjat besöpört már, legyen szó DJ Mag szavazásról vagy a miami International Dance Music Awards-ról, legutóbb egy Coldplay átirattal, a Paradise remixével bűvölte el a zenerajongókat. De nem csak a díjak és a slágerek miatt ikonikus DJ, hanem azért is, mert mindent tud a partykról és arról, hogyan kell felejthetetlenné tenni egy estét a legmenőbb klubokban.

Dimitri Vegas & Like Mike

Minden évben vannak party királyok, akik mindenhol képesek a maximumig fokozni a hangulatot. Ebben a témában az utóbbi két évben a görög származású DJ és producer testvérpár, Dimitri Vegas & Like Mike ül a trónon. Eksztatikus electro house indulóikra simán végigugrálsz pár órát és csak utána veszed észre csodálkozva, hogy nem érzed a vádlid. Kemény estére készülhetünk Zamárdiban is.

Nervo

A Nervo két kihívóan megnyerő szépségű és tehetséges ausztrál DJane, producer formációja. Miriam és Olivia Nervo, a kortárs elektronika két legbefolyásosabb múzsája látványos és mindenkiből a maximumot kihozó show-val először csavarja el a hazai közönség fejét a Soundon.

Doctor P

Jön Doctor P is, akinek zenéje kiszámíthatatlan, agresszív, robbanékony és extra variábilis, rajongóinak száma a virtuális közösségi térben a félmilliót is meghaladja.

További fellépők:

Jegy árak az előző cikkben!

https://bit.ly/XmYF3E

Adee 2013.03.21 00:00