A következő interjúmmal szeretném az olvasóknak bebizonyítani, hogy nem minden a n&" />
#
Középpontban egy ifjú hazai tehetség: Michael B

Középpontban egy ifjú hazai tehetség: Michael B

A fiatalember nagyon tehetséges a szakmában ezt, már többször be is bizonyította.Olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint: Bárány Attila, Andro, Wallas, Ryan Davis, Dalkloid Sound, Pat Duff, James Cole, Shabaam, Lauer & Canard, Szeifert, Sigo Roou, Jack Derek. Számtalan fellépést tudhat maga mögött és több hazai rádióban is hallhattátok már. De, hogy ki is ő valójában az a következő cikkben kiderül:

Hogyan kerültél kapcsolatba a zene világával? Miért akartál lemezlovas lenni?

A zene mindig is meghatározta az életemet. Nem telt el úgy egy napom, hogy ne hallgattam volna zenét. Miután befejeztem az általános iskolai tanulmányaimat, elkezdtem szórakozóhelyekre  járni. Mindig is csodálattal töltött el az, amit egy DJ nyújtani tudott a közönségnek. Láttam, hogy az emberek felszabadulnak, tapsolnak, sikítanak a kedvenc zenéik hallatán. Egyszer, amikor  egy kis városi szórakozóhelyre mentünk haverokkal bulizni, pont egy régi ismerősöm pörgette a lemezeket, aki megkérdezte, hogy nem érdekelne-e engem ez a szakma. Természetesen igent mondtam és nagyon örültem neki, hogy lehetőségem adódott kipróbálni. Hétről hétre mentem gyakorolni a buli előtt. Mindig kikértem mások véleményét, hogy szerintük mivel javíthatnék még az összképen, mivel így tudtam fejlődni. Ez egy olyan szakma, amit csak alázattal lehet csinálni. Egyszerűen felfoghatatlan azoknak az embereknek ez az érzés, amit egy közönség nyújthat a lemezlovas számára, amíg nem állnak a pult másik felén.

Ahhoz képest, hogy elég fiatal vagy elég sok helyen megfordultál már zenélni. Minek köszönhető ez szerinted?
Igazából ezt pontosan nem tudnám megmondani, hogy minek köszönhető, hogy ennyi helyen játszottam már. Sok helyre ismeretség útján jutottam be, de persze volt olyan is, hogy felkerestek, hogy tudnék-e bulit vállalni. Volt, amikor úgy kerestek fel, hogy hallottak valahol zenélni, és látnak bennem fantáziát. Zenei stílusban is tudok alkalmazkodni a közönséghez, mivel közel áll hozzám a slágeresebb Vocal House, de akár a Techno is. Mindig figyelem, hogy mire mozdulnak meg az emberek.

Ha jól tudom a legújabb feldolgozásod az Ida Corr vs. Fedde Le Grand - Let Me Think About It (Michael B. 2k13 Bootleg) amelyet számtalan clubban játszanak már. Miért pont ezt a dalt választottad? 

Igen, jól tudod  Azért választottam ezt a zenét, mert „régen” nagy kedvencem volt. Mind bulizni rá, mind játszani nagyon szerettem. Azt gondoltam, hogy nem szabad veszni, hagyni ezt a zenét, kicsi frissítéssel újra sláger lehet. Nagyon örülök neki, hogy ennyi embernek tetszik. Sokan írtak, hogy szeretnék elkérni, szeretnék játszani, és ez nagyon jól esik. Ebből látszik, hogy megéri dolgozni egy-egy zenével. A következő feldolgozás is hasonló lesz, de egyelőre többet még nem árulhatok el róla ;)

Ida Corr vs. Fedde Le Grand - Let Me Think About It (Michael B. 2k13 Bootleg)


Mik a terveid a jövőre nézve?

A jövőképem úgy néz ki most, hogy szeretném, ha egyre jobban elterjedne a nevem, egyre többen ismernének meg, és még több fellépést kapjak országszerte. Szeretném fejleszteni magam a zeneírás terén is. Minél több olyan ismert DJ-t szeretnék megismerni, akivel jó kapcsolatot ápolhatok, és akár együtt is dolgozhatunk. Szerencsére egyre több ilyen személy van, akit volt szerencsém megismerni már, pl.: Johnnie Pappa, Mr Vincent, Roberto Rios, DaBoool, Jack Derek, Shabaam.
Számtalan ismert lemezlovassal dolgoztál már együtt, ha jól tudom Jack Derekkel is. Ki az, akire a legbüszkébb vagy és miért?

Ez egy nagyon nehéz kérdés. Igazából nem tennék különbséget, mert mindenkivel más volt együtt dolgozni. Mindegyiknek megvolt a maga szépsége. Örülök, hogy ennyi ismert lemezlovassal sikerült már közös fellépés alkalmával együtt dolgozni, elvégre is tőlük is újat lehet tanulni, tapasztalatot lehet szerezni. Jack Derekkel napi kapcsolatban állunk, főleg, hogy nem lakunk messze egymástól. Segítünk, egymásnak ahol tudunk.

És amit mindenkitől megkérdek van-e barátnőd vagy próbálkozhatnak-e a lányok egy buliban esetleg?

Jelen pillanatban nincs barátnőm sajnos, de nyitott szemmel járok.
Természetesen odajöhet bárki hozzám egy buliban, nem harapok.

Köszönjük szépen, hogy válaszoltál nekünk sok sikert kívánunk neked a jövőben.

Én köszönöm az interjút, és a lehetőséget. További sok sikert a Music4you csapatának!

 Interjút készítette: Ignéczi István, Music4You

Adee 2013.02.19 00:00