Nincs olyan fiatal, aki még nem bulizott volna, egy jót vagy éppen nem ismerné a zenéjüket a k&eacu" />
#
Interjú a Malibu Breeze-zel, ráadás ajándék dal!

Interjú a Malibu Breeze-zel, ráadás ajándék dal!

Nincs olyan fiatal, aki még nem bulizott volna, egy jót vagy éppen nem ismerné a zenéjüket a két tehetséges fiatal srácnak, azaz a Malibu Breeze-nek. Polgári nevükön Somlyai Szabolcs és Fedák Nándor. A két srác, aki számtalan hazai klubot meghódított, már és akiknek a dalai a zenei oldalak dobogós helyein állnak.  Az első nagy sikerüket 2008-ban érték el Las Vegas - Sex Girl remixükkel. Innentől kezdve egyenes út vezette őket a sikerhez és a jobbnál jobb dalok készítéséhez.  Számtalan kérdés fogalmazódik meg bennünk a fiatalokkal kapcsolatban, amelyekre most választ szeretnénk kapni:

Üdvözöllek benneteket. Honnan ered a nevetek? Kinek az ötlete volt a Malibu Breeze?

Húha, az alapötlet az volt, hogy egy könnyen megjegyezhető, trendy nevünk legyen!
Nincs különösebb története :)

Hogyan indult a pályafutásotok? Meséljetek róla… Mindig is ismertétek egymást?

Én (Szabi) egy kicsit régebben kezdtem zenével foglalkozni, lemezlovászként tengtem-lengtem kb. 16 éves koromtól, de komolyabban csak 2004-ben kerültem pult mögé a legendás Bank Dance Hall falain belül, és itt ismertem meg Nándit is, aki kezdetben nem is nagyon foglalkozott zenével, csak később derült ki, hogy ő olyat is tud!Nándi amolyan ezermester!!!! :D
Ha jól emlékszem kb 2006-ban kezdtünk zenékhez hasonló, ám nagyon kezdetleges műveket kalapálni, aztán később 1-2 remixünk is megjelent néhány hazai producer, avagy dj kislemezein!
A legnagyobb áttörést tényleg a Last Vegas & DJ Pearl feat. Jeremy Carr féle Sexy girl hozta, ami nem kisebb nevek játszási listáján landolt, mint Bob Sinclar, Micha Moor, Stereo Palma, D.O.N.S. stb.

Számtalan remixet, bootleget csináltatok már személy szerint nekem Last Vegas - Sexy Girl tetszik a legjobban, ha jól tudom ezzel is indult a pályafutásotok .. Mesélnétek a dalról? Mi alapján döntitek el, hogy melyik dalt remixeljétek?


Ez vicces sztori, mert akkoriban szegény Brunner Zsoltit nyaggattam állandóan, hogy had csináljunk erre-arra remixet, de érthető módon nem álltunk olyan szinten, hogy tényleg maradandót alkossunk! Majd egy szürke hétköznapon mutatott egy előzetest Zsolti egy készülő dalból, és onnantól minden nap rágtam a fülét, hogy abból mi AKARUNK egy remixet készíteni! Aztán készítettünk belőle (viccen kívül) legalább 8-10 féle változatot, mire kialakult a végleges formája.

A Napokban megjelent a Beatporton az új dalotok, amely úgy gondolom, hogy hatalmas sikert aratott már és remixek is készültek rá ez a Havana Loca. Mi ihletett benneteket a dalra? Nem zavar benneteket, hogy a megjelenéstől egy hétre már elérhető volt különböző zene letöltő oldalakon?

Ez egy feldolgozása egy régebbi Righi & Dan dalnak, amit mindketten imádtunk, és tulajdonképpen 2006 óta tervben volt a feldolgozása, de valahogy eltelt közben sok év! Különösebben minket nem zavar, hogy kikerült bizonyos letöltő oldalakra, hiszen ezt megakadályozni szinte lehetetlen, viszont legalább érezni, hogy szeretik a dalt! Itt jegyezném meg, hogy külön köszönetet érdemel az összes remixelő, hiszen hamarosan lesz belőle egy második kiadás is, ami végképp szét fogja bombázni a klubok falait!

Mik a terveitek 2013-ra?

Minél több saját dal elkészítése, minél több remix készítése, és persze remélhetőleg minél több buli idehaza és külföldön egyaránt!

Számos híres Producerrel dolgoztatok már együtt. Kire vagytok a legbüszkébbek?

Mindegyik dal, remix más és más, nem tudnék kiemelni konkrétan egyet! Inkább köszönetet mondanék azoknak, akik a kezdetektől fantáziát láttak bennünk, és lehetőséget adtak arra, hogy bizonyítsunk!

Üzennétek valamit az olvasóknak és a közönségnek?

Természetesen köszönjük, hogy hétről hétre egyre többen eljönnek a bulijainkra, és megígérjük, hogy 2013-ban csúnyán rálépünk a gázra!

Köszönjük, szépen az interjút sikeres évet kívánunk nektek.

Viszont kívánjuk!
Üdv

Interjút készítette: Ignéczi István, Music4You


A srácok az interjú végére tartogatták az egyik meglepetésükek ugyan is INGYEN letölthetővé tették az egyik remixüket!
Külön köszönet érte:

Letöltés:
https://bit.ly/XcgC6J

Adee 2013.02.16 00:00