Megnyitott Budapest első számú szórakozóhelyének V.I.P. terme.  Immár lassan második " />
#
A Morrisons Liget Rezidense: Paulerio Massimo

A Morrisons Liget Rezidense: Paulerio Massimo

Nincs olyan fiatal a fővárosban, aki legalább egyszer nem fordult már meg a főváros leghíresebb clubjában ahol minden hétvégén a leghíresebb Dj-k zenélnek, mint pl: Paulerio Massimo, Dj Antonyo, Bárány Attila és Szecsey apátok. Megkérdeztük a hely egyik rezidensét Paulerio Massimot, hogy mi a véleménye a V.I.P részről:

Mióta zenélsz itt? Melyik terembe játszol?

2011 Szeptember 8-án nyitott a klub és előtte kb 1 hónappal kértek fel a tulajdonosok hogy legyek házigazda. A nagy teremben (Dance Aréna)-ban zenélek mind a 3 nap.

Mi a jellemző korosztály?

Ugye alapvetően csak 18 éven felüliek látogathatják a klubot. A korosztály eléggé vegyes, hiszen a régebbi zenét kedvelők vegyülnek az ujjbab zenéket kedvelőkkel. a korosztály 20-40 között, de én mondom, hogy 19-99 éves korig mindenki megtalálja azt, amire szeretne bulizni.

Mi a véleményed az újonnan megépülő V.I.P. Részről?
Nekem személyesen nagyon tetszik a VIP rész, nagyon sokat dolgoztunk érte, hogy elnyerje az emberek tetszését.

Ha jól tudom DJ Antonyoval segítettetek az építkezésben. Mesélnél róla?

Vicces kérdéseid vannak. Ha jól emlékszem, akkor valamilyen szeszesitalt tartalmazó üveg keresésének indult az egész story aztán egy nagy átépítés lett belőle.

 

 

Mi a véleményed a Clubot látogató csajokról?

Minden klubba kellenek, hiszen nélkülük nincs buli. A szingli pasiknak ajánlom klubbot, hiszen itt lehet ismerkedni .. Különösebben nem tudok véleményt formálni mivel boldog párkapcsolatban élek.

Mik a terveid 2013-ra?

Elsősorban az ország különböző klubjaiban való fellépési lehetőségek elérése. Aztán a Tavalyi év folyamán megjelent a Forget me c. dalunk, amit ki is adtak és már a3 válogatás lemezen jelent meg külföldön meg beatport-on is elérhető. Szeretném ezt, vonalat tovább építeni, hogy minél több saját szerzeményünk lássa meg a napvilágot különböző kiadott lemezen…

Ha jól tudom ezelőtt a Morrisons 2-be zenéltél. Mennyivel másabb itt Rezidens Dj-nek lenni?

Igen a Morrisons 2 ben zenéltem 2006 óta. Sokat változott a világ mások az emberek szórakozási igénye. Régebben a pub-ok néha jobb bulit csináltak, mint 1-2 klub, de a mai világban már én azt látom, hogy sokkal jobban szeretnek, klubokba járni a szórakozni vágyok… Teljes más itt rezidensnek lenni. Sokkal nagyobb felelőség, jobban oda kell figyelni mindenre, de a tömeg álltal visszakapott jelzésekből ítélve megállom a helyen ..

Köszönjük, szépen a válaszaid sok sikert kívánunk neked a jövőben, mind a karrieredben, mind a magánéletedben.

Én köszönöm, sziasztok.

Minden pénteken élőbe nézhetitek Paulerio Massimo Morrisons’ Liget Live műsorát ezen a linken:

https://www.ustream.tv/channel/pauleriomassimolive

Interjút készítette: Ignéczi István, Music4You

Adee 2013.02.08 00:00