Magyar Dj  producer újra élesztette a 90-es évek leghíresebb csapatát a C" />
#
Interjú DaBoollal, aki újraélesztette a Coronát

Interjú DaBoollal, aki újraélesztette a Coronát

Magyar Dj producer újra élesztette a 90-es évek leghíresebb csapatát a Coronát. DaBool polgári nevén Döme Adrián feldolgozta a Corona akkori leghíresebb slágerét a Corona - Rhythm Of The Night 2K13 (Manface&DaBoolRemix). Már a 90-es években is nagy sláger volt, de úgy néz ki a történelem megismétli önmagát és 2013-ban is a klubok királynője lehet.

Mi ihletett téged, hogy egy 90-es évek retro zenéjét dolgozd fel? Nem félsz attól, hogy nem fog nagy sikert aratni? Valamiért a mai fiataloknak az a véleménye, hogy a hazai prucerek mindig egy régi slágert remixelnek és nem tudnak új zenét készíteni. Erről mi a véleményed? 

- Igazából poénként indult ez a Corona ötlet, nem hinném, hogy klub sláger lesz, de nem is várom ezt ettől a feldolgozástól.

- Teljesen más vonalon mozgok zeneileg mint zenemachinátor, próbálok az igényesebb zenei vonalat képviselni, de néha kell egy kis hülyeség… :)

- 2012-es év is nagyon termékeny volt nagyon sok remixet készíthettem el mint magyar és külföldi producerek munkáira, jelent meg saját dal is amit a Caldenisel , Manfacel és a Naharval követtük el a ’Voice of mySoul’.

- Szerencsémre egész évben jártam klubról – klubra, főleg Szlovákiát és a megyénket jártam, remélem a 13-as év is hasonlóan jó lesz vagy akár jobb.

Zenélsz-e most valahol rezidensként illetve hol hallhatnak a rajongók?

- Rezidensként nagyon rég nem zenélek, valahogy nem is vonz amióta belekóstoltam kb. 3-4 éve, hogy milyen vendég dj-ként megjelenni egy klubban!

- Januári hónap nekem inkább a felkészülési időszak, az évre, szerencsémre nagyon sok felkérésem van már most előre 2-3 hónappal… Nem panaszkodhatom! :)

- Ami már biztos, hogy idén ismét sokfelé megfordulok majd pl.: Csorna, Mosonmagyaróvár, Győr, Pozsony, Budapest, Balaton környéke  … és még sorolhatnám!

- De ami a lényeg, hogy sok helyre már visszatérő vendég vagyok, olyan mintha haza mennék!

Mik a terveid 2013-as évre?

- Sokat dolgozom együtt a Caldenisel és a Manfacel, de hosszú idő után tavasszal  előrukkolok egy önálló dallal is amit szintén a Narahval közösen fogunk elkövetni! Terveim között van, hogy eljussak olyan klubokba is ahol eddig nem jártam.

Nagyon szépen köszönjük neked és jó munkát illetve sikeres évet kívánunk neked 2013-ra is.

Interjút készítette: Ignéczi István, Music4You

Igi27 2013.01.28 00:00