Immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a BPM fesztivál. Hagyom&aa" />
#
BPM Fesztivál - Mexico

BPM Fesztivál - Mexico

Immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a BPM fesztivál. Hagyományait folytatva, ebből kifolyólag is színes zenei palettával, a világ legismertebb és legelismertebb lemezlovasaival, gyönyörű helyszínnel várja a zene szerelmeseit. Mindenki felfedezheti a maga eszményi ízlésvilágának megfelelő hangzást.

 

 

 

Épp csak hogy kipihenhetik az óév fáradalmait, és az újévi köszöntő bulit a fiatalok, máris itt van a következő említésre méltó ünnepség, a tökéletes téli menekülés, melyre érdemes újévi fogadalmat tenni, hiszen 2013. Január 4.-től – 13.-ig, 10 napon keresztül illetve 10 éjszakán át bulizhatnak a party-huligánok. Az igényes, és az évről évre hosszabb line up önmagáért beszél. Több mint kétszáz művész, ötven esemény, és kilenc helyszín gondoskodik az igazi BPM érzésről. 


 

Napjainkra hatalmas volumenű rendezvénnyé nőtte ki magát mindez, ami nem csoda hiszen a látogatókat egymás után vonzza a trópusi paradicsom a Mexikói Playa del Carmen, ahol a Karib-tenger csillogó türkizkék vize, és a fehér homokos tengerpartja varázsol el minden jelenlévőt. A legutóbbi maguk mögött hagyott fesztiválon több mint 35 ezer ember élhette át, hogyan biztosítottak a szervezők a közönség számára talpalávalót és egy életre szóló élményt, ami örök marad, és ha egyszer belekóstolt az ember fia, biztosan BPM függő lesz!








Nappali rendezvények:

 

Éjszakai rendezvények:



www.bpmfestival.com

 

tibiole 2012.12.28 00:00