A Magyar Lemezlovas Egyesület, közismert nevén a DJ Szövetség hatodik éve megrendezett " />
#
Bárány Attila negyedszer is az év DJ-je

Bárány Attila negyedszer is az év DJ-je

A Magyar Lemezlovas Egyesület, közismert nevén a DJ Szövetség hatodik éve megrendezett díjátadó ünnepsége immár másodszor került közös megrendezésre és kapott idén is nagyszabású, látványos külsőségeket a Ballantine's jóvoltából. Mind a szakma képviselői, mind a közönség három-három kategóriában szavazta meg kedvenceit, előbbiek a DJ Szövetség által működtetett zártkörű szakmai szavazáson, utóbbiak pedig a Ballantine's közösségi oldalán. 

Első körben bárki jelölhető volt (természetesen nem szükséges a DJ Szövetségben való tagság), majd pedig a legtöbb jelölést kapott 20-20 versenyző jutott a második fordulóba, s közülük került sor a győztes megszavazására. 

Az est egyik nagy nyertese a FELFEDEZETT kategóriában a szakma és a közönség által egyaránt legjobbnak talált CHRIS LAWYER. A 2012-es év feltétlenül az övé volt; két igen sikeres saját dal ("Right On Time", "Do The Lawyer (Mezara)") mellett fellépő DJ-ként is mindenhol óriási rajongótábor várja. 

AZ ÉV PRODUCERE kategóriát az évek óta itthon és külföldön egyaránt sikeres duó, a korábbi évek szavazásain is egyre jobban szereplő, idén végre a díjat is elhódító CRAZIBIZA nyerte. A fiúk épp kelet-ázsiai turnén vannak, Kínától Dél-Koreán át Japánig számos helyen lépnek fel, így a díjat hazaérkezésükig egyelőre csak a távolból tudták megköszönni. 

A közönség ismét STERBINSZKY mellett tette le a voksát; a régóta népszerű, közösségi oldalakon is igen aktív, egykor minden idők legnagyobb hazai eladási példányszámait produkáló mixlemezeiről is ismert lemezlovas másodszor vehette át az ÉV DJ-JE közönségdíjat. 

A szakma díját három éven keresztül BÁRÁNY ATTILA nyerte meg, de tavaly Andro sikeresen hódította el a címet. Nos, Bárány Attila idén visszaszerezte! Így immáron negyedszer lett ő az ÉV DJ-JE a szakmai szavazáson. Az érdem elvitathatatlan: folyamatos teltházas bulik, melyekre újra és újra szívesen megy a közönség. A titok? Nagyon egyszerű: szórakoztatás, jó bulik. Bárány Attila pontosan, megbízhatóan, de mindig kreatívan, újra és újra megújulva szórakoztatja, egyszerre kiszolgálja és vezeti hosszú évek óta a közönséget. 

Az est két műsorvezetője, DJ Newl és White Boy az év DJ-je díj átadása után a DJ Szövetség elmúlt egy évéről a szervezet elnökét, Jeszenszky Zsoltot kérdezték, aki örömmel szólt a DJ-k körében egyre erősödő összefogásról és arról, hogy a Szövetség folyamatosan tartja 1000 fő körül stabilizálódó létszámát. Gratulált a győzteseknek, és reményét fejezte ki, hogy Bárány Attila többször már nem nyer; nem azért, mintha nem érdemelné meg a díjat, sőt, nagyon is, hanem mert bízik benne, hogy beérik az utánpótlás, és hogy hasonlóan felépített, színvonalas, megbízható műsort és munkát a mai fiatal DJ-ktől is láthatunk a következő években. Rövid beszédében Bárány Attila, a nyertes ugyanezen reményének adott hangot. 

A műfaj, a diszkózás hazai megteremtői, a nagy "ABCD" kvartett tagjai közül Arató András, B. Tóth László és Dévényi Tibor a korábbi években már megkapták, így itt volt az ideje, hogy CINTULA, azaz Keresztes Tibor is átvehesse az ÉLETMŰ DÍJAT. Magyarország 1-es számú DJ-igazolványával rendelkező lemezlovasa, több rádióállomás és megszámlálhatatlanul sok reklám egykori hangja a tőle megszokott, jópofa eleganciával vette át a díjat; meg is kapta érte a megérdemelt tapsot. 

Az esemény fotógalériája már elérhető a DJ Szövetség Facebook oldalán!

tibiole 2012.11.30 00:00