Kobuci Kert
"Eszem-iszom, dínom-dánom" a kastélyudvaron
A kobuci nem más, mint kolbászos buci: Pirított buci tészta, amelyen fokhagymás fűszeres tejföllel ágyazunk meg a pirított házi kolbásznak, majd mindezt paradicsom karikákkal és uborkakockákkal megszórjuk.
A KOBUCI kert első ízben 2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül nyitotta meg kapuit. A folyamatos pozitív visszajelzések hatására 2008 nyarán már negyedszer, mint a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál egyik hivatalos helyszíne működhetett.
A kobuci nem más, mint kolbászos buci: Pirított buci tészta, amelyen fokhagymás fűszeres tejföllel ágyazunk meg a pirított házi kolbásznak, majd mindezt paradicsom karikákkal és uborkakockákkal megszórjuk.
A KOBUCI kert első ízben 2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül nyitotta meg kapuit. A folyamatos pozitív visszajelzések hatására 2008 nyarán már negyedszer, mint a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál egyik hivatalos helyszíne működhetett.
1033 Budapest, Fő tér 1.